Instant Gaming EU
 
 

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse heeft een releasedatum...

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse heeft een releasedatum...

De Fatal Frame-serie, ook bekend als PROJECT ZERO, is populairder in Japan dan in de rest van de wereld, maar de release van Fatal Frame: Maiden of Black Water opende vorig jaar de deur naar een westerse lokalisatie. Sindsdien zijn veel spelers ondergedompeld in het bovennatuurlijke horroruniversum van de serie. De unieke manier waarop het spel omgaat met bedreigingen uit het hiernamaals is inmiddels bekend, en veel spelers hebben de kunst onder de knie om een foto van een monster te maken met de Camera Obscura op het moment dat het op het punt staat een dodelijke klap uit te delen. Daarom heeft de release van het vierde spel in de populaire horrorreeks in het Westen veel verwachtingen gewekt bij de fans van het genre.

Opmerkelijk is dat Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse niet het vervolg is op Maiden of Black Water, maar een eerdere titel in de serie. In het aankomende spel volg je het verhaal van een groep meisjes die het slachtoffer werden van een psychopaat en ontvoerd werden. Ze werden gered maar verloren hun geheugen, en twee jaar na deze gebeurtenissen beginnen ze één voor één dood op te duiken in vreemde omstandigheden. De overgebleven overlevenden reizen terug naar het eiland waar het allemaal gebeurde om een intrigerend verhaal te onderzoeken.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse werd eerder uitgebracht in Japan, maar Koei Tecmo brengt het in 2023 eindelijk uit in het Westen. Na een eerste vertraging en geruchten over een mogelijke annulering, heeft de ontwikkelaar bevestigd dat het spel op 9 maart 2023 wereldwijd beschikbaar zal zijn. Gebruik gerust onze vergelijker om Fatal: Frame: Maiden of Black Water cheap te kopen als je de serie nog moet ontdekken. Natuurlijk zullen de beste prijzen om je Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse code te kopen ook beschikbaar zijn in de aanloop naar de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief