Instant Gaming EU
 
 

Fatal Frame Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een eenzaam eiland. Een spookstad. En een oude camera. Dit alles komt samen voor een onvergetelijke horror survival ervaring in FATAL FRAME/PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse. Je speelt Ruki Minazuki, één van de vijf meisjes die gered zijn van seriemoordenaar Yō Haibara, die je had meegenomen naar de grotten onder het eiland Rougetsu. Jaren later word je gedwongen terug te keren naar het eiland wanneer je medegevangenen één voor één beginnen te sterven. Nu is jouw lot verbonden met de maskers en de maanrituele dans die de zielen naar het hiernamaals leiden, maar de onrustige geesten van Rougetsu zullen niets nalaten om je te vernietigen omdat je in hun midden ronddwaalt. Verken vervallen huizen, een enorme tempel en de diepten van het eiland zelf.



    The Fatal Frame vertrouwt op het mechanisme van de Camera Obscura, je enige verdedigingsmiddel tegen gewelddadige geesten. Door een foto te nemen wordt de spirituele essentie van een geest afgetapt. De krachtigste opname - en de gevaarlijkste - is de Fatal Frame, waarbij je een foto neemt op het moment dat de vijand aanvalt. Je kunt je camera ook upgraden, en verschillende soorten film vinden en gebruiken - hoe beter de kwaliteit, hoe hoger de schade.



    Wil jij de mysteries van het spookeiland Rougetsu verkennen? Overwin dan je angst en trotseer de zielen van de verdoemden in FATAL FRAME/PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fatal Frame Project Zero Mask of the Lunar Eclipse

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Fatal Frame Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief