Instant Gaming EU
 
 

Metal Slug Tactics verschijnt in de herfst

Metal Slug Tactics verschijnt in de herfst

De geliefde franchise keert terug met Metal Slug Tactics en krijgt vanaf 10 juni een unieke demo op Steam Next Fest. Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Leikir Studio hebben aangekondigd dat Metal Slug Tactics, een bewerking van de iconische run-and-gun-serie Metal Slug, in de herfst uitkomt. Metal Slug Tactics werd aangekondigd op het 20 21 Summer Game Fest en zou aanvankelijk in 2022 uitkomen. Dotemu kondigde echter al snel aan dat Metal Slug Tactics werd uitgesteld naar 2023 en sindsdien is het radiostilte gebleven.

 

 

Dit is je kans om een voorsprong te krijgen op de actie. Vóór de officiële lancering kunnen fans hun squads de strijd in leiden door de eerste Metal Slug Tactics-demo te spelen. Deze exclusieve kans is voor een beperkte tijd beschikbaar op PC van 10 tot 17 juni tijdens het Steam Next Fest. In de demo, die vergezeld gaat van een spannende gameplaytrailer, zijn de sterren uit de serie Marco, Eri, Fio en Tarma in actie te zien en worden de uitdagende en snelle missiecampagnes van de game getoond. Fans mogen deze spannende preview niet missen.

In Metal Slug Tactics begint elke wedstrijd met het strategisch samenstellen van een team uit Metal Slug's geliefde cast van vechters, elk bewapend met unieke uitrusting. Als speler neem je het op tegen de beruchte vijanden van de franchise in gevechten die je intuïtie en efficiëntie op de proef stellen. Als je schietpartijen met vijanden van een lagere rang overleeft, leidt dat tot beslissende gevechten tegen eindbazen, zoals het raketvurende oorlogsschip dat in de trailer wordt onthuld. Deze torenhoge bedreigingen staan tussen jou en je mars naar nieuwe, diepere gebieden achter de vijandelijke linies.

Gebruik de klassieke wapens van Metal Slug en maak gebruik van vaardigheidsbomen, voordelen en een adrenalinesysteem waarmee je superkrachtige aanvallen kunt uitvoeren om de karakteristieke flanken van de schurken uit de serie te slim af te zijn en te vernietigen. De actie wordt begeleid door een originele soundtrack met muziek van Tee Lopes, componist van Sonic Mania, Berserk Boy, Sonic Superstars, Penny's Big Breakaway en meer.

Uitgever Dotemu heeft naam gemaakt met het uitgeven van klassieke franchises voor de nieuwe generatie. Het was verantwoordelijk voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge en Streets of Rage 4, twee ongelooflijk charmante beat 'em up games die de industrie nieuw leven inbliezen met hun vernieuwde stijl maar iconische gameplay.

Metal Slug Tactics verschijnt in de herfst voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Als je de sterren van de franchise wilt zien in tactische gameplay met roguelike elementen, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Metal Slug Tactics CD Keys en verzeker je van je exemplaar.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief