Microsoft Flight Simulator bereikt een belangrijke mijlpaal

Microsoft Flight Simulator bereikt een belangrijke mijlpaal

Als iemand denkt aan de meest meeslepende en realistische vluchtsimulatiegame, is de eerste naam die in je opkomt Microsoft Flight Simulator. Er zijn al enkele jaren verstreken sinds het spel in 2020 werd uitgebracht, maar het blijft de beste spelervaring bieden als het gaat om het besturen van een vliegtuig. Met een overvloed aan vliegtuigen om uit te kiezen, waaronder de F/A-18 Super Hornet uit Top Gun, biedt de game een ongeëvenaarde ervaring terwijl je over de wereld vliegt. Microsoft Flight Simulator maakt gebruik van satellietgegevens om de wereld zeer authentiek weer te geven en het spel is na de lancering regelmatig bijgewerkt om het detailniveau te verhogen door nieuwe oriëntatiepunten, luchthavens, bezienswaardigheden en meer toe te voegen. Al met al is er geen betere optie als je wilt genieten van een realistische simulatie die je in de cockpit van een vliegtuig plaatst, en daarom is het spel immens populair onder de fans van het genre.

Vijftien miljoen en er komen er nog meer

Met Microsoft Flight Simulator heeft ontwikkelaar Asobo Studio zich ingespannen om een unieke gameplay-ervaring met authenticiteit te bieden. De positieve reacties van de fans hebben ervoor gezorgd dat de game de eerste keuze is geworden voor veel spelers die zich willen verdiepen in dit soort ervaringen, en dat is terug te zien in de cijfers. Volgens het officiële Microsoft Flight Simulator-account op X (Twitter) hebben al meer dan 15 miljoen spelers de game gekozen om het luchtruim te kiezen in meer dan duizend miljoen vliegsessies.

 

 

Microsoft Flight Simulator is in alle opzichten enorm, van de grootte en het detail van de wereld tot de verscheidenheid aan vliegtuigen die je kunt besturen. Gelukkig is Asobo niet van plan om te stoppen met de franchise en zal er in november een gloednieuwe editie beschikbaar zijn om te spelen. Microsoft Flight Simulator 2024 werd 2 weken geleden gepresenteerd tijdens de Xbox Games Showcase.

 

 

Sinds de aankondiging staan de fans te popelen om te ontdekken welke nieuwigheden de populaire franchise zal krijgen. Tot nu toe heeft de ontwikkelaar alleen bevestigd dat het verder zal gaan dan zijn voorganger en spelers in staat zal stellen om "hun droom van een luchtvaartcarrière na te jagen". Totdat het nieuwe deel arriveert, kun je het beste onze prijsvergelijker gebruiken om je exemplaar van Microsoft Flight Simulator voor de beste prijs op pc, Xbox of Nintendo Switch te bemachtigen.

  • Officiële website : MFS 2020
  • Categorieën : Simulatie
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Asobo Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 17 augustus 2020
  •     Xbox Series X : 27 juli 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief