Microsoft Flight Simulator neemt je mee naar Oceanië en Antarctica

Microsoft Flight Simulator neemt je mee naar Oceanië en Antarctica

De wereld van Microsoft Flight Simulator is zojuist een stuk groter geworden met de laatste update. World Update XIII voegt "Polynesië (Hawaï en Paaseiland), Melanesië (Fiji, Nieuw-Caledonië, Nieuw-Guinea, West-Papoea van Indonesië en de Salomonseilanden), de Galapagoseilanden en belangrijke gebieden van Antarctica toe, met name het Antarctisch Schiereiland." Bekijk de trailer van World Update XIII hier:

 

 

Wijde, wijde wereld

Zoals je misschien weet bootst Microsoft Flight Simulator de echte wereld na door het gecombineerde gebruik van "luchtfoto's, satellietbeelden en digitale hoogtemodellen". In totaal biedt de World Update 13 landen en 28 niet-soevereine gebieden, waaronder maar liefst 150 bezienswaardigheden. Je zult een geweldige tijd beleven met het bezoeken van plaatsen als de Moai-beelden op Paaseiland, het Aitutaki Lagoon Island Resort, de Cook Eilanden, en de Four Seasons Bora Bora Resorts in Frans-Polynesië, Bora-Bora, en dat allemaal vanuit je luie stoel. Je kunt de volledige lijst bekijken op de Microsoft Flight Simulator website.

Er is meer - wat heb je aan Flight Simulator zonder vliegvelden om perfecte landingen te oefenen? De update bevat verschillende handgemaakte vliegvelden zoals de onverharde landingsbanen van Papoea Nieuw Guinea, Mataveri International Airport op Paaseiland, Bora Bora Airport en Moorea Airpot in Frans-Polynesië, Hawaii's Kona International Airport en Nusatupe Airport op de Solomon Eilanden.

En als je reis je naar Antarctica brengt, zijn er drie onderzoeksbases te zien: USA's McMurdo Station en New Zealand's Scott Base op Ross Island, en; Australia's Davis Station op Princess Elizabeth Land.

Tot slot bevat de update vijf nieuwe ontdekkingsvluchten, drie landingsuitdagingen, drie bush trips en een groot aantal bugfixes. 

World Update XIII is vandaag te downloaden op Xbox en PC. Voor het basisspel kun je bij onze prijsvergelijker een Microsoft Flight Simulator Xbox code krijgen voor de beste prijs. 

  • Officiële website : MFS 2020
  • Categorieën : Simulatie
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Asobo Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 17 augustus 2020
  •     Xbox Series X : 27 juli 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief