Instant Gaming EU
 
 

Nintendo toont nieuwe Super Mario Bros. Wonder gameplay

Nintendo toont nieuwe Super Mario Bros. Wonder gameplay

Na de recente onthulling van een hele Nintendo Direct gewijd aan het volgende deel in de Super Mario Bros.-serie, heeft Nintendo de fans een geheel nieuwe gameplayvideo van Super Mario Bros. Wonder cadeau gedaan. De beelden werden onthuld tijdens een Nintendo Treehouse livestream en laten meer dan twintig minuten aan becommentarieerde gameplay zien. De video laat je een aantal van de nieuwe functies ontdekken die met het nieuwe spel in de serie worden geïntroduceerd, zoals de nieuwe power-up die elk van de hoofdpersonen in een olifant verandert, of de Wonder Flower-mechanica.

Nieuwe spelmechanismen

Super Mario Bros. Wonder introduceert veel nieuwe en terugkerende functies die de speelstijl uniek maken. Doorgewinterde spelers zullen de powered-up sprong herkennen die je in Super Mario Bros. 2 kon uitvoeren door een tijdje te hurken voordat je heel hoog sprong. Ook de power-ups voor olifanten en boren voegen meer mogelijkheden toe voor spelers die nieuwe manieren van interactie met de wereld willen ontdekken. Ook de mogelijkheid om power-ups op te slaan voor later gebruik opent de deur naar betere overlevingsopties. Super Mario Bros. Wonder zal geen tekort hebben aan nieuwe en spannende functies die indruk zullen maken op de spelers, waaronder online co-op multiplayer voor maximaal vier spelers op Nintendo Switch.

 

 

Maar niet alles is lachen en giechelen in Super Mario Bros. Wonder, er is een functie die de fans zeker niet leuk vinden: de pratende bloemen. Gelukkig heeft Nintendo onlangs onthuld dat je in ieder geval de voice-overs hiervoor kunt uitschakelen. Het kan zijn dat je het alleen bij het zien van hun gesprekken op het scherm moet houden.

Super Mario Bros. Wonder belooft een favoriete franchise van de fans op te frissen met nieuwe mechanieken en spannende gameplay. De release van het spel staat gepland voor 20 oktober, exclusief op Nintendo Switch. Je kunt de beste prijzen bekijken om een goedkope Super Mario Bros. Wonder Switch sleutel te kopen met onze prijsvergelijker als je Mario's nieuwste avontuur niet wilt missen.

  • Categorieën : Avontuur , Platformspel
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Nintendo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief