Eneba COM
 
 

Super Mario Bros. Wonder krijgt een overweldigend positieve ontvangst van critici

Super Mario Bros. Wonder krijgt een overweldigend positieve ontvangst van critici

Super Mario Bros. heeft in zijn lange geschiedenis als videogamefranchise vele gedaanten aangenomen. De spellen met de legendarische loodgieterheld en zijn vrienden in de hoofdrol hebben de evolutie van het genre geleid en zijn een inspiratiebron geworden voor veel andere platformers als het gaat om gameplaymechanieken en innovaties. Nintendo is er altijd in geslaagd om de fans te verrassen met elk nieuw deel in de serie. Titels als Super Mario Galaxy en Super Mario Odyssey hebben bijgedragen aan het in leven houden van de franchise, maar de enorme fanschare die Super Mario-spellen steunt, is de oorsprong in 2D van de serie nooit vergeten. Nu wil Super Mario Bros. Wonder de natuurlijke evolutie van de serie worden door de klassieke gameplaystijl van de originele spellen over te nemen en te moderniseren met nieuwe gameplayfuncties.

Een nieuwe standaard voor Super Mario-spellen

De release van Super Mario Bros. Wonder staat gepland voor morgen, exclusief op Nintendo Switch. Zoals het met veel spellen gebeurt, is het spel geanalyseerd door gespecialiseerde pers en de resultaten zijn unaniem: Super Mario Bros. Wonder is het spel waar de fans al jaren op wachten. Niet alleen doet de gameplay denken aan de originele spellen in de franchise, maar de overvloed aan toevoegingen en veranderingen voelen natuurlijk aan en maken het nog spannender en verslavender.

 

 

Van de nieuwe vermommingen en krachten voor Mario en zijn vrienden tot de scenario-veranderende eigenschappen van de Wonderbloemen, Super Mario Bros. Wonder bevat veel functies die de spelervaring echt verbeteren. Het gaat niet alleen om het ontdekken van de nieuwigheden zelf; ze zijn geïntegreerd in een ervaring die heel erg lijkt op wat de fans vroeger konden beleven toen ze Super Mario Bros. voor het eerst speelden. Zelfs de uitstekende graphics met nette sprites en vloeiende animaties zien eruit als een natuurlijke evolutie van de korrelige kunst uit de originelen.

Super Mario Bros. Wonder is na The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een van de meest geanticipeerde spellen van het jaar op Nintendo Switch geworden. Het spel wordt vast en zeker een grote hit na de release van morgen. Vergeet niet dat als je het niet wilt missen, je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om een Super Mario Bros. Wonder CD-sleutel voor Nintendo Switch te bemachtigen en het spel vandaag al te pre-loaden.

  • Categorieën : Avontuur , Platformspel
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Nintendo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief