Overwatch is gratis te proberen voor een beperkte tijd

Overwatch is gratis te proberen voor een beperkte tijd

Blizzard's competitieve first-person shooter Overwatch is vrij populair onder de fans van het genre, en het is met zijn kampioenschappen een belangrijke referentie geworden in de eSports-scene. Hoewel 2020 een behoorlijk moeilijk jaar is geweest voor dit soort wedstrijden vanwege de beperkingen die de pandemie met zich meebracht en er veel dingen zijn veranderd, heeft Overwatch zich gehandhaafd als referent in de wereld van eSports en het is nog steeds een zeer goede optie als je thuis tegen een aantal mensen in de arena's wilt spelen. Het spel biedt een variëteit aan spelmodi en een rooster van personages dat sinds de lancering tot een behoorlijk groot formaat is uitgegroeid, zodat je er een zult vinden die je leuk vindt. Ook lanceert Blizzard regelmatig evenementen met beperkte tijd die nieuwe kaarten, cosmetische items en meer toevoegen.

Als je Overwatch nog niet hebt geprobeerd, kun je het nu gratis doen, want er is nu een proefversie beschikbaar waarmee je het spel tot 4 januari op de PC kunt spelen. Je hoeft alleen maar de winkel van Blizzard te bezoeken om het te downloaden en te spelen. De trial geeft je toegang tot alle 28 kaarten en 32 helden in het spel, inclusief de meest recente toevoegingen. Zoals meestal gebeurt met dit soort trials, wordt elke vooruitgang die je tijdens de trial maakt, opgeslagen voor het geval je besluit om het spel op elk moment te kopen.

 

 

Hoewel Blizzard op BlizzCon 2019 Overwatch 2 aankondigde, is er niet veel informatie over het nieuwe spel onthuld en weten we nog niet hoe het de eigenlijke gemeenschap van Overwatch-spelers zal beïnvloeden wanneer het spel wordt uitgebracht. Waarschijnlijk horen we iets over het spel in het online evenement dat op 21 februari plaatsvindt in plaats van de BlizzCon 2020, die is geannuleerd vanwege de beperkingen. Tot die tijd kun je zonder veel zorgen Overwatch spelen, en je kunt het op elk moment tegen de beste prijs op onze vergelijker vinden als je besluit om het na de proefperiode te kopen.

4.54€
Overwatch
Overwatch
  • Officiële website : Overwatch
  • Categorieën : Actie , First-Person Shooter
  • Uitgever : Blizzard Entertainment
  • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
  • Modus : Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 mei 2016
  •     Switch : 15 oktober 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief