Eneba COM
 
 

Pak je gratis exemplaar van Far Cry 3 voor PC

Pak je gratis exemplaar van Far Cry 3 voor PC

Ubisoft is de laatste tijd nogal vrijgevig geweest, en we hebben deze zomer van een aantal van zijn spellen helemaal gratis kunnen genieten. Far Cry 5 was een beperkte tijd gratis speelbaar, en het lijkt erop dat Ubisoft er enig belang bij heeft spelers naar de Far Cry serie te lokken, want je kunt nu een exemplaar van Far Cry 3 gratis op de PC krijgen. Het is een goede manier om Far Cry 6, dat voor 7 oktober gepland staat, te promoten, ook al spelen genoemde spellen zich in geheel andere scenario's af. 

Over het geheel genomen is de Far Cry serie met elk spel verbeterd door nieuwe gameplay mogelijkheden toe te voegen, maar al hun titels bieden een flinke dosis actie gecombineerd met een spannend plot. Daarom is Far Cry 3 een goede opwarmer voor wie geïnteresseerd is in het omverwerpen van Anton Castillo in het komende spel.

Far Cry 3 neemt je en je vrienden mee op vakantie naar de Rock Islands. Deze fictieve tropische archipel is toevallig het thuis van een bijzonder gemene groep piraten, en je ontdekt dat te laat. Nadat je gevangen genomen bent om als slaven verkocht te worden, zal ontsnappen aan hen het begin betekenen van een episch avontuur waarin je je vrienden zult proberen te redden. Far Cry 3 is een spannende first-person shooter waarin je veel wapens tot je beschikking hebt en een hele archipel om naar believen te verkennen. Het spel bevat ook competitieve multiplayer, dus je beleeft veel plezier aan het vechten tegen andere spelers in verschillende gameplay modes. Als je je creatieve kant wilt verkennen, kun je met een complete editor ook je eigen scenario's ontwerpen.

 

 

Hoe krijg ik Far Cry 3 gratis?

Het is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar de Ubisoft website te gaan en je spel te claimen. Je moet een Ubisoft Connect account aanmaken als je dat nog niet hebt, en zodra je het spel claimt is het voorgoed van jou. De aanbieding geldt tot 11 september.

Als je geïnteresseerd bent in andere Far Cry spellen tegen de beste prijs, kun je onze vergelijker gebruiken om spellen als Far Cry 6 goedkoop goedkoop te kopen.

0.90€
Far Cry 3
Far Cry 3
  • Officiële website : Far Cry 3
  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Montreal
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 november 2012
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief