Instant Gaming EU
 
 

Far Cry: New Dawn

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Far Cry: New Dawn is een actie/avonturenspel, ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptisch gebied, Hope County, Montana, waar je je eigen thuisbasis moet bouwen om het op te nemen tegen de Highwaymen, een bende brute bandieten die het gebied terroriseert en hun brute leiders, de Twins.



    Net als zijn voorganger is Far Cry: New Dawn een actie-avontuur first-person shooter game die zich afspeelt in een open wereld omgeving. Spelers zijn vrij om het land te voet of met een voertuig te verkennen. Het spel gebruikt een vernieuwde versie van de kaart van Far Cry 5. Sommige delen van de kaart zijn nog steeds ontoegankelijk, maar er zijn nieuwe gebieden die voor de speler beschikbaar zijn gekomen.



    Hoewel je in Far Cry: New Dawn de rol aanneemt van een nieuw personage, aangezien de actie zich zeventien jaar na de gebeurtenissen in Far Cry 5 afspeelt, zul je misschien enkele bekende gezichten tegenkomen. Jij zult de enige zijn die de brute activiteiten van de Highwaymen een halt kan toeroepen, en zo een beetje geestelijke gezondheid kan brengen in een gebied dat probeert te herstellen van een nucleair incident.



    Terwijl je tegen de bandieten vecht, kun je hun buitenposten aanvallen en bezetten om grondstoffen te produceren, maar als je ze met rust laat, zullen ze deze weer versterken, waardoor het nog moeilijker wordt om ze te overvallen. Het inhuren van huurlingen of zelfs dieren om je te helpen is ook mogelijk, net als het upgraden van je wapens en het aanpassen van je voertuigen. Je kunt ook buiten Montana op expeditie gaan om extra grondstoffen te verzamelen.



    Far Cry: New Dawn is een titel vol actie die een post-apocalyptisch tintje aan de serie geeft. Het is een solide FPS die de beste eigenschappen van zijn voorgangers behoudt, maar met nieuwe toevoegingen om je gameplay op te leuken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Far Cry: New Dawn

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Far Cry: New Dawn

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief