Instant Gaming EU
 
 

Palworld blijft groeien met een verbazingwekkende snelheid

Palworld blijft groeien met een verbazingwekkende snelheid

Palworld zet alle titels die in 2024 zijn uitgebracht en de overgrote meerderheid van de spellen die de afgelopen jaren zijn uitgebracht op de proef. Het aantal verkopen van het multiplayerspel van Pocketpair is ongekend hoog en het blijft groeien met een ongekende snelheid. Meer dan 19 miljoen spelers doen al hun best om te overleven in de wereld van het spel met de hulp van hun Pals. De zorgen over een mogelijke takedown van het spel als gevolg van juridische stappen van Pokémon doen spelers op geen enkele manier terugdeinzen voor het spel en er zijn veel twijfels over dat dit op enig moment zal gebeuren.

Een razendsnelle opkomst naar glorie

Na enkele miljoenen exemplaren te hebben verkocht in slechts een paar dagen, heeft Palworld een verbazingwekkende groei doorgemaakt die het spel ver boven alle concurrenten heeft geplaatst. De inhoud van het spel wordt breed uitgemeten op alle sociale media en hoe meer spelers het spel kennen, hoe minder overeenkomsten het vertoont met welk Pokémon-spel dan ook. De mogelijkheid om de Pals aan het werk te zetten, ze op te eten en ze bijna als slaven te behandelen, is nogal schokkend voor degenen die het spel als een kopie van Pokémon beschouwden. Ook de combinatie van overlevingsmechanica met spannende op actie gebaseerde gevechten en een uitgestrekte open wereld om te verkennen dragen bij aan het leveren van een ervaring die qua gameplay absoluut niets te maken heeft met de spellen van Game Freak.

 

 

Palworld is op dit moment totaal niet te stoppen en zelfs de bugs die spelers in het spel ervaren zijn niet genoeg om te voorkomen dat er dagelijks meer spelers bijkomen. Ontwikkelaar Pocketpair blijft updates uitbrengen en sommige bugs repareren, wat heel normaal is voor een spel dat zich nog in Early Access bevindt.

De toekomst van Palworld, ook wel bekend als "Pokémon met geweren", is nog onzeker, maar er zijn geen twijfels over de enorme aantrekkingskracht en het succes. Zal het lang genoeg leven om een van de grootste titels aller tijden te worden? Pocketpair is van plan om dat te laten gebeuren en de studio heeft al ambitieuze plannen om het spel uit te breiden met nieuwe functies. Als je het spel een kans wilt geven, vergeet dan niet dat je toegang hebt tot de beste aanbiedingen voor Palworld Steam keys met onze prijsvergelijker.

De toekomst van Palworld, ook wel bekend als "Pokémon met wapens", is nog onzeker, maar er zijn geen twijfels over de enorme aantrekkingskracht en het succes. Zal het lang genoeg leven om een van de grootste titels aller tijden te worden? Pocketpair is van plan om dat te laten gebeuren en de studio heeft al ambitieuze plannen om het spel uit te breiden met nieuwe functies. Als je het spel een kans wilt geven, vergeet dan niet dat je toegang hebt tot de beste aanbiedingen voor Palworld Steam keys met onze vergelijker.

21.38€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief