Palworld komt misschien naar PS5 maar niet naar Nintendo Switch

Palworld komt misschien naar PS5 maar niet naar Nintendo Switch

Een paar maanden geleden kende Palworld een start die veel ontwikkelaars van videogames graag zouden willen voor hun creaties. Met miljoenen spelers in het spel en controverse over de gelijkenissen met Pokémon-spellen die de populariteit van het spel alleen maar verhoogde, bereikte het spel al snel een ongekend succes. Een vrij klein spel zette een aantal van de langverwachte triple-A releases van 2024 in de schaduw, waardoor het spel nog aantrekkelijker werd voor veel spelers. Nu we een paar maanden verder zijn, is het behoorlijk afgekoeld voor Palworld, wat eigenlijk heel logisch is als je bedenkt dat het een spel is dat nog steeds in Early Access is. Ontwikkelaar Pocketpair is nieuwe functies aan het spel blijven toevoegen via gratis updates en het spel behoudt een stabiele spelersgroep.

Nieuwe platforms

De piek van gelijktijdige spelers die Palworld bereikte toen het werd uitgebracht op Steam zal misschien nooit meer worden bereikt, in ieder geval niet op het platform van Valve. Pocketpair zou echter wel eens op zoek kunnen gaan naar groenere velden ergens anders. De community manager van Palworld maakte een publicatie op X (Twitter) waarin hij plaagde op de mogelijke release van het spel op PlayStation consoles. Iedereen heeft aangenomen dat het blauwe hart in de post direct wijst naar PlayStation 4 en PlayStation 5 als de volgende platforms waarop je Palworld kunt spelen. Toch is er nog geen officiële aankondiging over een releasedatum of iets dergelijks.

 

 

De aankomende release van een nieuwe patch vol content met een nieuw gebied om te verkennen, nieuwe Pals en een verhoging van de level cap zou een geschikt moment zijn om de game op andere platforms uit te brengen en de aandacht van de massa te trekken. Nintendo Switch moet echter buiten beschouwing worden gelaten als het gaat om toekomstige platforms voor Palworld. Poketpair CEO Takuro Misobe heeft in een recent interview onthuld dat de beperkte mogelijkheden van Nintendo's hybride console het vrij onwaarschijnlijk maken dat het spel binnenkort op dat platform wordt uitgebracht.

Welk platform je ook kiest om je te verdiepen in het unieke universum van Palworld, met onze prijsvergelijker heb je altijd de goedkoopste digitale codes voor Palworld tot je beschikking, zodat je je exemplaar voor een optimale prijs kunt aanschaffen.

16.82€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief