Palwold plaagt nieuwe Pals en locaties voor een zomerupdate

Palwold plaagt nieuwe Pals en locaties voor een zomerupdate

Ondanks een aanzienlijke afname van het aantal gelijktijdige spelers in Palworld, heeft het door Pocketpair ontwikkelde spel nog steeds een flinke spelersgroep op Steam voor een titel die zich nog in Early Access bevindt. De gemeenschap die het spel speelt is echter dol op nieuwigheden en wil nieuwe toevoegingen zien, vooral nieuwe Pals om mee te spelen. Gelukkig krijgen Palworld-spelers volgende zomer meer van deze unieke wezens om mee te spelen, zoals te zien is in een recente video waarin de content wordt getoond die in een toekomstige update naar het co-op open-wereld multiplayerspel komt.

Nieuwe regio en vrienden

Vier verschillende Pas waarvan de namen nog niet bekend zijn gemaakt, verschijnen in de nieuwste video over Palworld. De beelden onthullen een nieuwe locatie geïnspireerd op Japan met alle kersenbloesembomen. Hun namen moeten nog onthuld worden, maar ze zien eruit als respectievelijk een paddenstoel, een kikker, een pauw en een hond. De community heeft zich gehaast om ze te vergelijken met Pokémons om te zien of ze wat overeenkomsten konden vinden en het blijkt dat de laatste een vage gelijkenis heeft met Lucario, wat genoeg is om als brandstof te dienen voor de controverse tussen beide spellen. Het is de moeite waard om te zeggen dat ondanks al het drama over Palworld als kopie van Pokémon, de aangekondigde rechtszaak tegen Pocketpair nog niet heeft plaatsgevonden.

 

 

De aankondiging is met vreugde ontvangen door de Palworld-community, die ook met spanning wacht op nieuws over de PvP-modus die ergens in de toekomst naar het spel zou moeten komen. Pocketpair moest zijn roadmap voor het spel drastisch aanpassen vanwege het enorme succes, en de studio moest ook veel moeite doen om het enorme aantal spelers bij te houden dat zich haastte om Palworld te spelen toen het werd uitgebracht in Early Access. Nu de hype is gestabiliseerd, wil Pocketpair zeker de tijd nemen om de dingen op de juiste manier te maken om te voorkomen dat ze de geweldige kans die Palworld hen heeft geboden bederven.

Onthoud dat als je deze spannende "Pokémon met geweren" nog moet ontdekken, we je aanraden om onze prijsvergelijker te gebruiken om Palworld voor de beste prijs te kopen. Je zult ontdekken dat het spel veel te bieden heeft.

17.56€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief