Eneba COM
 
 

Palworld kondigt zijn eerste inval aan

Palworld kondigt zijn eerste inval aan

Palworld verraste iedereen met een ongekend succes dat de beweringen negeerde dat het spel een schaamteloze kopie van Pokémon zou zijn. Het spel brak alle records als het gaat om het gelijktijdige aantal spelers en het is zo groot geworden dat de ontwikkelaars hebben gezegd dat het niet meer te doen is voor zo'n kleine studio. Dit weerhoudt Pocketpair er echter niet van om extra content uit te brengen voor de open-wereld multiplayer game. De studio heeft de eerste raid aangekondigd die naar de game komt met een nieuwe Pal die nog nooit eerder in de game is gezien.

Aanschouw Bellanoir!

Palworld bevat een grote groep Pals die je kunt temmen en voor je kunt laten werken. Er zijn echter ook een paar grote eindbazen, waaronder Grizzbolt die eruitziet als een gigantische Pikachu en een minigun hanteert. Ze vormen een veel grotere uitdaging dan hun kleinere vrienden, maar de nieuwe toevoeging aan Palworld zal nog gevaarlijker zijn. Bellanoir wordt de eerste raid in Palworld en daarin zullen spelers het opnemen tegen een gloednieuwe Pal. Een grote groep spelers zal hun krachten moeten coördineren om haar te verslaan en alleen de meest vaardige Pal Tamers zullen een kans hebben tegen haar ongelofelijke krachten.

 

 

Palworld blijft samen met Helldivers 2 een van de populairste spellen van 2024. Hun succes is zo groot dat ze de meeste andere releases van dit jaar doen verbleken, waaronder veel AAA-games. In het geval van Palworld heeft de onmiskenbare gelijkenis met Pokémon de populariteit van Palworld alleen maar vergroot. Game Freak heeft de mogelijkheid van een rechtszaak tegen Pocketpair overwogen, maar daar is nog niets van terechtgekomen en Palworld blijft dezelfde activa gebruiken, ondanks hun overduidelijke gelijkenis met een aantal klassieke Pokémon. In ieder geval blijven de ontwikkelaars van Palworld doorgaan met hun agenda en blijven ze nieuwe functies toevoegen aan hun Early Access spel om de fans bezig te houden en de ervaring te verbeteren.

Er is nog geen datum bevestigd voor de komst van de Bellanoir raid in Palworld, maar je kunt verwachten dat dit zeer binnenkort zal zijn. Vergeet niet om onze nieuwspagina in de gaten te houden als je alle details over de nieuwste toevoegingen aan het spel wilt weten zodra ze beschikbaar zijn. Je kunt ook onze prijsvergelijker gebruiken om een digitale downloadcode voor Palworld tegen de beste prijs te krijgen als je zelf wilt ontdekken waarom het spel zo populair is.

17.60€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief