Japanse trailer voor Persona 5 Tactica met meer gameplaydetails

Japanse trailer voor Persona 5 Tactica met meer gameplaydetails

Atlus heeft een nieuwe Japanse trailer vrijgegeven voor Persona 5 Tactica, met veel nieuwe details over de aankomende tactische RPG. Het spel bevat alle hoofdpersonages uit de originele Persona 5 en de nieuwkomer Erina.

Met betrekking tot de nieuwe gameplay-informatie bevestigde Atlus dat Persona 5 Tactica tijdens missies uitdagingen bevat die, als ze voltooid worden, meer beloningen opleveren voor de speler, met een Replay-functie voor het geval je ze niet allemaal kunt halen. Een van de beloningen is de GP, een middel dat vaardigheden ontgrendelt in de boomstructuur van een personage. Dit alles komt terug in de New Game+, samen met het Persona compendium, vrijgespeelde fusies, geld en wapens.

 

 

De kaarten van elke missie hebben een uniek terrein dat in het voordeel is van de leden, zoals een lift die je naar hooggelegen gebieden kan brengen. Aangezien Persona 5 Tactica een gameplay heeft die lijkt op XCOM: Enemy Within en Mario Rabbids Sparks of Hope, weten veteranen dat positionering, dekking en zichtlijnen een grote invloed hebben op hoe hun gevechten verlopen.

Het verhaal van Persona 5 Tactica vertelt hoe de Phantom Thieves na een vreemd incident in een bizar rijk terechtkomen waar de inwoners onder tirannieke onderdrukking leven. Omringd door een militaire groep genaamd Legionnaires, bevinden ze zich in groot gevaar totdat een mysterieuze revolutionair genaamd Erina hen redt en een verleidelijke deal aanbiedt in ruil voor hun hulp.

Hoewel Persona 5 Royal een uitgebreide versie is met een extra verhaallijn, zegt Atlus dat ze die canon niet volgen. Net als Persona 5 Strikers, zal de aankomende Persona 5 Tactica het plot van de originele Persona 5 volgen. Hierdoor zal Kasumi alleen als DLC verschijnen in plaats van als hoofdpersonage, net als Akechi.

Atlus belooft veel met zijn RPG's in 2023 en volgend jaar. We hebben de Persona 3 Reload remake en de nieuwe IP's Unicorn Overlord en Metaphor: ReFantazio. Degenen die bekend zijn met de kwaliteit van de ontwikkelaar weten dat het een traktatie is voor fans van het genre.

Persona 5 Tactica verschijnt op 17 november voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch en pc. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste deals voor Persona 5 Tactica en het nieuwste avontuur van de Phantom Thieves ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief