Instant Gaming EU
 
 

Persona 5 Tactica introduceert een nieuwe Phantom Thief

Persona 5 Tactica introduceert een nieuwe Phantom Thief

Persona is zo populair als het maar kan als het gaat om RPG-series in Japanse stijl, en Atlus werkt er hard aan om dat zo te houden door nieuwe games en content uit te brengen. Na meer details te hebben gegeven over de engelse versie van Persona 3 Reload, heeft de ontwikkelstudio zich gericht op een van de andere aankomende releases voor de serie. We hebben het natuurlijk over Persona 5 Tactica, een nieuw deel in de serie met spannende turn-based tactische gevechten.

Erina betreedt het toneel

In Persona 5 Tactica betreden de Phantom Thieves een nieuw rijk dat wordt bestuurd door een militaire groep die bekend staat als de Legionnaires. Zodra ze daar binnenkomen, worden ze gevangen en gered door Erina, een interessant meisje dat een revolutie tegen de Legionnaires leidt. De Phantom Thieves helpen haar een handje bij haar zoektocht om de slechteriken ten val te brengen in een nieuw avontuur waarin ze met hun Personas tegen allerlei vijanden vechten.

Je kunt een eerste blik werpen op Erina's krachten in de strijd in een nieuwe video die onlangs door Atlus is vrijgegeven en waarin ze al haar krachten toont naast de leider van de Phantom Thieves, Joker, en de schattigste kattenfavoriet van de fans, Morgana.

 

 

Persona 5 Tactica zal met zijn tactische gevechten een frisse wind door de serie laten waaien. Het spel biedt je meerdere keuzes om te combineren in een team van drie personages en positionering zal een veel relevantere rol gaan spelen in dit type spel, waardoor nieuwe strategieën en spelmogelijkheden ontstaan.

Als je een fan van de serie bent, zijn de Persona 5 Tactica pre-orders al geopend. Natuurlijk zijn de beste deals voor Persona 5 Tactica codes verkrijgbaar met onze prijsvergelijker. De game lanceert op 17 november 2023 voor pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief