Instant Gaming EU
 
 

Probeer Metroid Dread gratis uit voor je het koopt

Probeer Metroid Dread gratis uit voor je het koopt

De enorme populariteit van de Metroid videospel serie en haar hoofdpersoon Samus Aran zijn genoeg om het succes van Metroid Dread te gunnen. Het nieuwe spel werd onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch. Het heeft een zeer warm onthaal gekregen van de spelers, die nu al elk hoekje en gaatje van de afgelegen Planeet ZDR verkennen op zoek naar een manier om van een gevaarlijke parasiet, bekend als X, af te komen. 

Metroid Dread is een zijwaarts scrollend actiespel dat het soort gameplay biedt waar alle fans van houden. Het spel voegt een nieuw strategisch element toe dat komt in de vorm van gemene EMMI robots die Samus zullen achtervolgen. Ze kunnen alleen verslagen worden door hun kern kapot te schieten als ze op het punt staan een krachtige aanval te gebruiken. Deze nieuwe mechaniek maakt Metroid Dread gameplay heel spannend en houdt de spelers steeds op het randje. Het is al snel een van de interessantste kenmerken van het spel geworden.

 

 

Als je een fan van Metroid bent, speel je waarschijnlijk al Metroid Dread, maar als je het spel nog niet bezit en het eerst wilt proberen voor je het koopt, heeft Nintendo een demo gelanceerd waarmee je dat gratis kunt doen.

 

"This Halloween, suit up as Samus Aran and see what goes bump in the night on planet ZDR with a fun-sized bite of the Metroid™ Dread game. Download the free demo now from Nintendo.com or Nintendo eShop on your device!

Experience the eerie isolation of a remote alien world, face a relentless mechanical menace, and power your way through a section of what Shacknews calls "a sci-fi blast of brilliance that fans and newcomers alike will more than likely enjoy..

 

Je hebt natuurlijk geen toegang tot het volledige spel, maar de demo biedt je meer dan genoeg inhoud om uit te zoeken of Metroid Dread iets voor je is. Als je besluit dat het spel je bevalt, raden we je ten zeerste aan de spelprijzen op onze website te vergelijken om Metroid Dread goedkoop te kopen als je klaar bent met de demo.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief