BG PPC IG EN
 
 

Red Dead Online zal een op zichzelf staand spel zijn

Red Dead Online zal een op zichzelf staand spel zijn

In navolging van de traditie van het uitbrengen van geweldige spellen, ontmoette Rockstar Games een groot succes met Red Dead Redemption 2, waardoor het een van de meest populaire actie-avonturenspellen is. Met een ongekend niveau van detail, laat de game ons toe om ons onder te dompelen in een wild avontuur dat zich afspeelt in het Wilde Westen en dat het genre nieuw leven inblaast. Maanden nadat het spel was uitgebracht, droeg de toevoeging van een multiplayer-modus genaamd Red Dead Online, waardoor spelers op avontuur konden gaan in een open wereld waarin ze bijna alles kunnen doen wat ze willen, bij aan het nog groter maken van het spel. Omdat je acties in de campagne geen effect hebben op je Red Dead Online spel, is het altijd beschouwd als een onafhankelijk spel door de spelers, maar je moest Red Dead Redemption 2 kopen om het te kunnen spelen.

Het is al een tijdje geleden dat spelers het universum van Red Dead Online zijn gaan verkennen, en er is nogal wat extra inhoud aan het spel toegevoegd door middel van verschillende gratis updates, waaronder limited-time events, aanpassingsopties en meer. Maar het lijkt erop dat Rockstar Games nog meer spelers naar hun spel wil lokken, en ze hebben besloten om een nieuwe versie van Red Dead Online uit te brengen waarbij je niet het basisspel hoeft te hebben om er toegang toe te krijgen.

 

 

Red Dead Online zal op 1 december beschikbaar zijn als standalone game op verschillende platformen, waaronder Steam, Epic Games Store, Rockstar Games Launcher, Microsoft Store en PlayStation Store. Je kunt het zelfs op next-gen consoles spelen dankzij de achterwaartse compatibiliteit en de prijs zal een 75% korting krijgen voor een beperkte tijd na de release. Het is ook mogelijk om de campagne later te ontgrendelen, maar je moet natuurlijk wel een extra bedrag betalen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief