Instant Gaming EU
 
 

De releasedatum voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater is uitgelekt

De releasedatum voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater is uitgelekt

De lijst met games die aanwezig waren op de Xbox Games Showcase 2024 is groot, maar sommige springen er bovenuit. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater hoort daar zeker bij, want de actie-stealth serie van Konami heeft veel fans. De aankomende terugkeer van Solid Snake werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar tijdens de show konden we nieuwe beelden van het spel bekijken en er meer over te weten komen. Als je het gemist hebt, kun je de volledige video hieronder bekijken.

 

 

Komt het in november?

Natuurlijk is de meest gezochte informatie over Metal Gear Solid Delta: Snake Eater is niets anders dan de releasedatum van het spel, en het lijkt erop dat de jongens van GameSpot per ongeluk de bonen hebben laten vallen. Een recente publicatie op X die is verwijderd wees al op een release op 17 november 2024. Konami moet deze datum nog officieel bevestigen, maar het zou echt kunnen zijn als we bedenken dat het precies 20 jaar is nadat de originele MGS3 werd uitgebracht. Het zal in ieder geval niet lang meer duren voordat we hier nieuws over hebben.

Ondertussen is de trailer die werd getoond op de Xbox Games Showcase 2024 meer dan genoeg om de hype over Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Konami heeft ook een tweede trailer vrijgegeven waarin acteur en schrijver David Hayter te zien is terwijl hij een aantal nieuwigheden in het spel introduceert, waaronder het gloednieuwe schadesysteem, dat ervoor zorgt dat er littekens op de huid van je personage verschijnen als je schade oploopt terwijl je verder komt in het spel.

 

 

Als je al lang fan bent van Metal Gear Solid, zul je blij zijn om te weten dat Konami belooft een spel af te leveren dat er veel beter uitziet dan de Metal Gear Solid Master Collection, die veel fans teleurstelde vanwege de bugs. In elk geval kun je er zeker van zijn dat de beste deals om Metal Gear Solid Delta: Snake Eater beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker vóór de releasedatum.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief