TMNT: Shredder's Revenge krijgt een Survival Mode in nieuwe DLC

TMNT: Shredder's Revenge krijgt een Survival Mode in nieuwe DLC

Teenage Mutant Ninja Turtles hebben een groot schare fans over de hele wereld en ze zijn ook de hoofdrolspelers van een van de populairste klassieke arcade beat'em up games. Ze kwamen terug in de schijnwerpers in de wereld van videogames dankzij TMNT: Shredder's Revenge, een actiespel geïnspireerd op de klassiekers van Konami uit de jaren tachtig en negentig. De game bevat de door fans geliefde schildpadden Leonardo, Michelangelo, Raphael en Donatello en plaatst de vier ninjastrijders samen met hun vrienden April O'Neil, Master Splinter en Casey Jones in een epische strijd tegen de Foot Clan.

Meer dan een nieuw personage

Met kleurrijke, korrelige graphics, combo-bewegingen, dynamische coöperatieve gameplay voor meerdere spelers, een legioen vijanden en eindbazen om te verslaan en actie om van te smullen, heeft TMNT: Shredder's Revenge alle fans van de klassiekers weten te boeien. Nu is ontwikkelaar Tribute Games van plan om de game uit te breiden met een nieuwe DLC genaamd Dimension Shellshock, waarin een ander iconisch personage uit de animatieserie terugkeert: het samoeraikonijn Usagi Yojimbo.

Volgens de nieuwste video van het spel zal TMNT: Shredder's Revenge in de DLC veel meer te bieden hebben dan nieuwe levels, een nieuw personage en meer vijanden om tegen te vechten. Dimension Shellshock zal ook een nieuwe survivalmodus voor het spel bevatten.

 

 

In de nieuwe survivalmodus reizen de schildpadden door verschillende dimensies om tegen hordes vijanden te vechten en kristallen te verzamelen. Deze kristallen kun je uitgeven om extra levens en allerlei power-ups voor je schildpadden vrij te spelen. In dit speltype is het de bedoeling om zo lang mogelijk te overleven tegen steeds hardere golven vijanden.

Met deze uitdagende spelstand vinden fans nog een reden om het spel te blijven spelen als later dit jaar de Dimension Shellshock DLC verschijnt. Je zult het spel tegen de beste prijs kunnen vinden met onze prijsvergelijker, maar bekijk ondertussen gerust onze aanbiedingen om TMNT: Shredder's Revenge goedkoop te kopen als je op zoek bent naar een spannende beat'em up ervaring met een klassieke vibe.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief