Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge heeft nieuwe DLC

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge heeft nieuwe DLC

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, een van de beste TMNT-games ooit en een uitstekende beat 'em up, introduceert zijn eerste DLC: Dimension Shellshock. Deze DLC komt later dit jaar uit en bevat nieuwe spelstanden, nieuwe kleurenschema's voor je schildpadden en natuurlijk een verse lading nieuwe gezichten om mee te spelen. Bekijk de geweldige trailer voor Dimension Shellshock hier:

 

 

 

Usagi doet mee

Het grootste nieuws over de DLC is wie er in verschijnt - niemand minder dan Usagi Miyamoto, beter bekend als Usagi Yojimbo. Usagi, een creatie van stripauteur Stan Sakai, is een samoeraikonijn uit de Edo-periode in Japan. In de stripverhalen en tekenfilms duikt hij vaak op in het heden door tijdreizen, sluit vriendschap met de Turtles en helpt ze tegen Shredder en de Foot Clan. Hoewel Usagi een meesterloze ronin is, kun je er zeker van zijn dat hij een meester is met het zwaard. De gameplayvideo laat zien hoeveel kont je kunt schoppen met dit konijn.

Dat gezegd hebbende, is hij waarschijnlijk niet het enige nieuwe personage in de DLC, die nog meer nieuwe personages zal opleveren. Wie de volgende zullen zijn, is voor iedereen een raadsel, maar we zullen meer weten zodra de lanceerdatum van de DLC bekend wordt gemaakt.

De DLC introduceert ook andere functies zoals een nieuwe survival spelmodus waarin je het probeert op te nemen tegen golven vijanden in een enkele kamer, en de optie om het kleurenpalet van je favoriete Turtle te veranderen.

Klaar voor wat Turtle Power? Er is nog geen releasedatum voor de Dimension Shellshock DLC, maar je kunt wel een Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge PC sleutel voor de lancering. Haal nog meer ninja-actie in huis met de onlangs uitgebrachte Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collectionn.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief