Space Marine 2 gameplay onthuld tijdens Warhammer Skulls

Space Marine 2 gameplay onthuld tijdens Warhammer Skulls

De fans van videogames geïnspireerd op de door Games Workshop gecreëerde universums hebben een jaarlijkse afspraak bij Warhammer Skulls, een evenement dat allerlei nieuwigheden toont die naar de franchise komen. Het evenement van dit jaar bracht ons de aankondiging van enkele nieuwe spellen en ook gratis extra content voor enkele spellen die onlangs zijn uitgebracht, zoals Darktide en Chaos Gate: Daemonhunters. Maar de ster van het evenement was niemand minder dan Warhammer 40.000: Space Marine 2

Het vervolg op de iconische shooter waarin je de rol aanneemt van een legendarische dienaar van de Keizer, plaatst je opnieuw in de schoenen van een Ultramarine om in een nieuw avontuur tegen de Xenos te vechten. Warhammer 40,000: Space Marine 2 zet je op tegen een horde Tyranids, de gevaarlijkste en meest woeste aliens in het melkwegstelsel. Je kunt een kijkje nemen in de hectische gameplay vol actie die het spel biedt in een gloednieuwe video die gisteren tijdens Warhammer Skulls.

 

 

Collector's Edition en release

Warhammer 40.000: Space Marine 2 volgt de stappen van de eerste Warhammer 40,000: Space Marine en het is een third-person shooter met brute gevechten in het Dark Millenium. Het spel komt ergens dit jaar uit op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Er is een Collector's Edition beschikbaar voor pre-order die het volgende bevat: 

  • Het spel op het platform van je keuze, met de Macragge's Chosen DLC! 
  • Een handgeschilderd beeldje van 21 cm hars van luitenant Titus in gevecht met een Tyranid. 
  • The art and making of Warhammer 40,000: Space Marine 2, een hardcover boek van 64 pagina's 
  • Een Steelbook

Zoals gebruikelijk zullen de beste deals voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD keys beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker vóór de release. Tot Saber Interactive een releasedatum aankondigt, raden we je aan om eens te kijken naar het onlangs verschenen Warhammer 40,000: Boltgun, een shooter in retrostijl die perfect is voor de fans van de serie.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief