BG PPC IG EN
 
 

Warhammer 40,000: Space Marine 2 toont zijn coöperatieve campagne

Warhammer 40,000: Space Marine 2 toont zijn coöperatieve campagne

Na de recente onthulling tijdens de Warhammer Skulls wilden veel spelers meer weten over Warhammer 40,000: Space Marine 2. Net als zijn voorganger is het nieuwe deel in de serie een third-person shooter waarin je in de huid kruipt van een legendarische soldaat, een Space Marine. Deze dappere krijgers vormen de laatste verdedigingslinie tegen de corruptie van Chaos en de Xenos. Ze zijn genetisch verbeterd en gebruiken angstaanjagende heilige wapens om elke bedreiging waar dan ook in de melkweg te verpletteren. Warhammer 40,000: Space Marine 2 volgt het verhaal van luitenant Titus van de Ultramarines, terwijl hij aan een missie begint om tegen een horde Tyranids te vechten.

Je bent niet alleen, broeder

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van Warhammer 40,000: Space Marine 2 zijn de brute gevechten. Uitgerust met verschillende wapens knalt Titus zich tijdens de verschillende missies in de campagne een weg door meedogenloze hordes bloeddorstige Xenos-beesten. Gelukkig lijkt het erop dat hij hulp kan inroepen. Focus Entertainment heeft onthuld dat maximaal twee andere vrienden zich bij je kunnen voegen tijdens de campagne in Warhammer 40,000: Space Marine 2, wat de deur opent naar nog wredere gevechten. Je kunt zien hoe Titus golven Termagants en meer tot moes slaat samen met enkele Space Marines in de nieuwste video van het spel die gisteren is uitgebracht tijdens het Summer Game Fest.

 

 

De eerste Warhammer 40,000: Space Marine bevatte wel multiplayergevechten waarbij een team Space Marines het opnam tegen een groep Chaos Space Marines, maar er was geen co-op campagne. Daarom zal deze toevoeging het nieuwe spel spannender maken voor de fans van de serie.

Focus Entertainment zou de komende maanden meer details over Warhammer 40,000: Space Marine 2 moeten onthullen. Hoewel het spel nog geen officiële releasedatum heeft, gaat het gerucht dat het deze winter uitkomt. In elk geval vind je de beste deals voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD keys voor de release op onze prijsvergelijker. Er zijn ook genoeg andere 40K spellen om je ondertussen te vermaken, waaronder Boltgun en Darktide.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief