Speel dit weekend gratis Far Cry 5

Speel dit weekend gratis Far Cry 5

Hoewel alle fans van de Far Cry serie reikhalzend uitkijken naar de lancering van Far Cry 6 op 7 oktober 2021, zijn de vorige spellen in de serie goed genoeg om iedereen een hele tijd te vermaken, zeker als je ze gratis kunt spelen. Ubisoft weet dat en wil dit weekend spelers de kans geven om Far Cry 5 te proberen zonder ervoor te hoeven betalen. Je kunt het spel gratis downloaden via Epic Games Store en Ubisoft Connect op de PC, of de respectievelijke PlayStation en Xbox winkels, en het naar hartelust spelen tot 9 augustus 2021. Zoals meestal bij dit soort evenementen kun je het spel ook met een fikse korting kopen zolang de actie duurt, of bezoek onze prijsvergelijker wanneer je het spel voor de beste prijs op elk platform wilt vinden.

 

 

Far Cry 5 brengt je niet naar een Caribisch eiland dat met ijzeren hand geregeerd wordt door een meedogenloze dictator. In plaats daarvan brengt het je naar Hope County, Montana, waar je te maken krijgt met de problemen die veroorzaakt worden door een fanatieke doomsday cultus, Eden's Gate. De sekte wordt bestuurd door zijn leider, Joseph Seed, en zijn broers en zussen, en hun leden zijn verre van vredelievend. Ze oefenen extreme druk uit op hen die hun geloof niet delen, en aarzelen niet om elke vorm van geweld te gebruiken om de gemeenschap te terroriseren. Als lid van de United States Marshals Service die naar het gebied gestuurd is om Joseph Seed te arresteren, zul je dat geweld zelf ervaren als de task force waar je deel van uitmaakt aangevallen wordt. Daardoor eindig je in een persoonlijke missie om het Eden's Gate probleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Wat de gameplay betreft bevat Far Cry 5 veel actie, een wervingssysteem waarmee je metgezellen kunt krijgen om aan je zijde te vechten, wilde dieren temmen om je bij te staan in gevechten, en je kunt het spel zelfs in co-op spelen, samen met een vriend. Als je een goede manier zoekt om het weekend door te brengen zonder je huis te verlaten, is Far Cry 5 een heel goede keuze.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief