Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Star Wars Battlefront 2 is gratis op de PC

Star Wars Battlefront 2 is gratis op de PC
8 jan. 2021 13:35

De feestdagen zijn voorbij, en we hebben een flink aantal gratis spellen beschikbaar gehad tijdens de feestdagen. In de nasleep van de festiviteiten zal 2021 een jaar blijven waarin we veel videogames kunnen krijgen zonder er een dubbeltje voor te hoeven betalen. In ieder geval in de Epic Games Store, waar begin dit jaar ook een of meer wekelijkse gratis games de norm lijken te zijn.

Op dit moment kun je een gratis exemplaar van Crying Suns claimen in de Epic Games Store. Het is een tactische rogue-lite game die doet denken aan Faster Than Light. In Crying Suns speel je als de commandant van een ruimteschip dat wakker wordt in een universum waar de droids die het menselijk leven in stand hielden al lang niet meer werken. Je zult het heelal moeten verkennen om de oorzaak van de huidige situatie te ontdekken en te proberen deze op te lossen. Je zult verschillende ruimteschepen tot je beschikking hebben, elk met unieke mogelijkheden en wapensystemen. De ontmoetingen tijdens je reis worden willekeurig gegenereerd en je zult de brandstof van je schip moeten beheren om door de verschillende sterrenstelsels te kunnen navigeren. Naarmate je vordert in het spel zul je verschillende schepen vrijspelen die je keuzevrijheid vergroten. Elk van hen heeft een andere speelstijl.

 

 

Je hebt een hele week de tijd om Crying Suns te claimen voordat het wordt vervangen door Star Wars Battlefront II, een van de meest indrukwekkende spellen die gebaseerd zijn op de sci-fi cultlicentie. Vergeet niet de Epic Games Store op de PC te bezoeken en je gratis exemplaar te claimen, zodat je kunt deelnemen aan massale gevechten in het Star Wars universum. Met genoeg personages om uit te kiezen en legendarische personages uit de films om vrij te spelen, biedt Star Wars Battlefront II je een unieke ervaring die perfect is voor de fans.

 


 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief