Star Wars: Battlefront II herrijst uit zijn as

Star Wars: Battlefront II herrijst uit zijn as

Het is geen geheim dat Star Wars veel fans heeft die van elk aspect houden. Niet alleen de films zijn immens populair, maar je kunt er ook strips, boeken, tv-series en videogames vinden waarmee je je kunt verdiepen in het universum dat door George Lucas is gecreëerd. Als het om videogames gaat, is Star Wars Battlefront II een van de grootste titels in de franchise en het heeft sinds de release de aandacht van veel fans getrokken. De lancering ervan ging gepaard met veel controverse over de plunderingsdozen in het spel, maar de ontwikkelaars slaagden erin om de spelervaring te veranderen in een ervaring die veel spelers aansprak door in de loop der jaren extra content en nieuwe mechanica toe te voegen.

 

 

Hoewel er mensen zijn die graag deelnemen aan de enorme gevechten dieStar Wars Battlefront II biedt, is de focus van de fanbase verschoven naar andere spellen zoals Star Wars: Squadrons en Star Wars Jedi: Fallen Order toen deze spellen werden gelanceerd. Maar Battlefront II is momenteel gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store, en dat is voor nog meer fans de beste reden gebleken om het te spelen. Het succes van de giveaway die afgelopen donderdag begon, is zo groot dat het zeer waarschijnlijk is dat je ook vandaag de dag nog problemen zult hebben met het spelen van multiplayer games in Star Wars Battlefront II. In feite zijn de EA-servers in het weekend een paar keer gecrasht en hebben spelers geen verbinding kunnen maken met deze servers om deel te nemen aan multiplayergevechten.

 

 

Natuurlijk is EA bezig geweest met het oplossen van die problemen en lijkt alles goed te werken vandaag, maar het zou ook kunnen komen doordat het weekend voorbij is. Als je besluit om het spel via de Epic Games Store gratis op de PC te claimen, houd er dan rekening mee dat de singleplayer-campagne van Star Wars Battlefront II in ieder geval speelbaar is. Je hebt tot aanstaande donderdag de tijd om je gratis exemplaar van Star Wars Battlefront II in de Epic Games Store te krijgen, omdat deze wordt vervangen door Galactic Civilizations III.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief