Stellar Blade is uitgebracht met extra functies

Stellar Blade is uitgebracht met extra functies

Stellar Blade is sinds de aankondiging omgeven door een zekere controverse. Het actie-avonturenspel van de Koreaanse studio Shift Up plaatst je in de schoenen van Eve, een dappere krijger die vecht voor de toekomst van de mensheid in een oorlog tegen monsterlijke wezens genaamd Naytibas. Actie, spannende gevechtsmechanismen en een vrouwelijke hoofdpersoon gekleed in een strak gevechtstenue vormen de kern van een spel dat het doelwit is geweest van censuur rond een tekening in het spel op een muur met de tekst “Hard R”, die moest worden verwijderd om het spel door sommige filters te krijgen. Ondanks het drama dat de omstandigheden op sociale media veroorzaakten, ging het ontwikkelingsproces door en is het spel vandaag eindelijk verkrijgbaar.

Lanceerdag

Stellar Blade is vandaag uitgebracht voor PlayStation 5 consoles. De fans van de game krijgen echter meer dan ze hadden verwacht, want de game bevat een flinke day-one patch die een aantal aanpassingen en onverwachte functies introduceert. De meest opvallende is de toevoeging van de New Game Plus-modus, die eigenlijk op een later tijdstip zou worden toegevoegd. Spelers kunnen nu alles verkennen wat de game te bieden heeft en vervolgens terugkeren voor meer. Deze modus geeft spelers toegang tot in totaal 34 nieuwe outfits, nieuwe vaardigheden, upgrades voor hun uitrusting en nog veel meer, waardoor je veel extra speeltijd krijgt om deze vrij te spelen. Je kunt alle details over deze toevoegingen lezen in het officiële PlayStation blogbericht over de New Game Plus-modus in Stellar Blade.

 

 

De Day One update voor Stellar Blade bevat ook een reeks technische aanpassingen die je aanvallen, blokkeren en pareren responsiever maken en bijdragen aan een betere gevechtservaring. Als je de demo van het spel eerder hebt geprobeerd, zul je zeker een aantal verbeteringen op dit gebied en een aantal andere opmerken.

Als je vol ongeduld zat te wachten om Eve te helpen bij haar missie en de mensheid te redden, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste aanbiedingen voor Stellar Blade PS5-sleutels te bekijken en vandaag nog in dit unieke avontuur te springen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SHIFT UP Corporation
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 26 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief