Eneba COM
 
 

Stellar Blade demo is nu gratis beschikbaar op PS5

Stellar Blade demo is nu gratis beschikbaar op PS5

Het Souls-achtige genre is onlangs populair geworden door het succes van Elden Ring. Met een grote schare fans hebben veel nieuwe studio's zich met dit genre op de offline gamemarkt gewaagd. Sommige daarvan vallen meer op dan andere, zoals Vindictus: Defying Fate, dat veel opzien baarde op internet door zijn gedurfde beslissingen. Stellar Blade had ook zo'n start.

Stellar Blade is een spel dat is ontwikkeld door Shift Up, hetzelfde bedrijf achter de populaire third-person shooter action role-playing game Goddess of Victory: Nikke. Dus toen de trailer voor Stellar Balde voor het eerst werd aangekondigd in 2022 met een vrouwelijke hoofdpersoon, keken veel fans en netizens reikhalzend uit naar de release van het spel. Op het eerste gezicht zou je denken dat de game een gameplay heeft die lijkt op die van Bayonetta, maar verrassend genoeg kiest Stellar Blade voor een langzamer tempo, meer verwant aan Dark Souls en Sekiro Shadows Die Twice, waarin je zorgvuldig moet ontwijken en counteren tegen vijanden, in plaats van snelle en flitsende combo-aanvallen te gebruiken zoals in Bayonetta.

 

 

Je kunt het spel nu gratis spelen op PS5

Momenteel biedt Stellar Blade een gratis demoversie om uit te proberen op PS5. Als je geïnteresseerd bent, kun je het proberen. Zoals Hyung Tae Kim, de regisseur van Stellar Blade, al zei, zet de demo je meteen aan het begin van het spel. Je speelt als Eve, het 7e lid van het Airborne-team dat naar de planeet Aarde is gestuurd voor een missie om deze terug te winnen van Naytiba. De duur van de demo eindigt wanneer je de eerste eindbaas in het spel bereikt, die dient als introductiemissie om vertrouwd te raken met de mechanica en gameplay van het spel. Nadat je de demo hebt voltooid, kun je je savegegevens overzetten naar het volledige spel zodra dit uitkomt.

Stellar Blade staat gepland voor een release op 26 april. Als je na het uitproberen van de demo geïnteresseerd bent in het spel, gebruik dan onze prijsvergelijker om Stellar Blade voor te bestellen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SHIFT UP Corporation
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 26 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief