Instant Gaming EU
 
 

Resident Evil 4 Remake

 • PC
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  De legendarische actiegame die het verloop van de Resident Evil-serie veranderde, keert terug. Resident Evil 4 is een remake van het origineel uit 2005, bijgewerkt met de technologie van vandaag voor een modern publiek. De game heeft niet alleen levendige graphics, verbeterde gameplay en een vernieuwd verhaal, maar biedt ook een meer huiveringwekkende horrorervaring, in overeenstemming met de nieuwste delen van de franchise.  Het is zes jaar geleden dat de Umbrella Corporation een biologische nachtmerrie ontketende in Racoon City. Voor zijn heldendaden is Leon S. Kennedy opgenomen in een task force onder de president van de Verenigde Staten. Zijn laatste missie: zoek de dochter van de president, Ashley Graham, die ontvoerd is door een mysterieuze sekte. De zoektocht brengt hem naar een geïsoleerd dorp in Europa, bevolkt door vijandige dorpelingen die onder controle staan van de sekte. Als Leon hun ware aard ontdekt, beseft hij dat hij meer heeft gekregen dan waar hij op gerekend had.  Resident Evil 4 introduceert nieuwe spelmechanismen die je keuzes in gevechten aanzienlijk beïnvloeden. Leon kan hurken en dekking zoeken, wat in het oorspronkelijke spel niet mogelijk was. Deze opties zorgen voor een iets andere aanpak van veel confrontaties, vooral die waarbij de vijanden afstandswapens gebruiken. Stealth speelt in deze versie ook een prominentere rol, waardoor je beter met je munitie kunt omgaan.  Met de terugkeer van Leon, Ashley, Luis, Chief Mendez, Luis Sera en Ada Wong herontdekt dit nieuwe spel de verhaallijn van het origineel met behoud van de geest en de richting ervan. Dit is Resident Evil 4 zoals het bedoeld is om gespeeld te worden.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Resident Evil 4 (2023)

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  • Leon & Ashley Costumes: 'Casual'
  • Leon & Ashley Costumes: 'Romantic'
  • Leon Costume & Filter: 'Hero'
  • Leon Costume & Filter: 'Villain'
  • Leon Accessory: 'Sunglasses (Sporty)'
  • Deluxe Weapon: 'Sentinel Nine'
  • Deluxe Weapon: 'Skull Shaker'
  • 'Original Ver.' Soundtrack Swap
  • Treasure Map: Expansion

  Opmerkingen over Resident Evil 4 Remake

  6419856b14d7f@unreaal14
  6419856b14d7f@unreaal14
  21 mrt. 2023 11:26on dlcompare.fr
  Pour avoir testé la démo du jeu et jamais jouer à l'original, ça donne vachement envie de découvrir l'aventure d'Ashley et de Leon S.Kennedy ! J'ai vu pu voir le jeu en intégralité sur YouTube, étant une flipette des jeux d'horreur et non des films (Peut-être trop d'immersion je sais pas) J'ai pu faire Re 3.4.5.6 avec de la coop, c'est de très bons jeux ! Sauf peut-être les derniers un peu trop "Action" Mais que j'ai quand même aimer et RE:Village ! Un jeu incroyable ! Voilà Voilà !
  Na de demo van het spel getest te hebben en het origineel nooit gespeeld te hebben, krijg je echt zin om het avontuur van Ashley en Leon S.Kennedy te ontdekken! Ik kon het spel in zijn geheel zien op YouTube, ik ben een horror game freak en geen film freak (Misschien te veel immersie ik weet het niet) Ik kon Re 3.4.5.6 doen met co-op, het zijn zeer goede games! Behalve misschien de laatste een beetje te "Action" maar ik vond ze nog steeds goed en RE:Village! Een ongelooflijk spel! Dat is het.
  chikyu
  chikyu
  13 mrt. 2023 00:29on dlcompare.fr
  Ce jeu est le remake d'un classique de 2005 qui permettra au joueur de vivre une expérience améliorée grâce aux ajustements graphiques, du gameplay et de l'ambiance globale. En espérant que le lance roquette ne tue pas certains boss en 1 coup cette fois ci.
  Dit spel is een remake van een klassieker uit 2005 die de speler een verbeterde ervaring geeft dankzij aanpassingen in graphics, gameplay en algehele sfeer. Hopelijk doodt de raketwerper deze keer niet sommige eindbazen in één schot.
  Johan Zielinski
  Johan Zielinski
  12 mrt. 2023 11:19on dlcompare.fr
  Residend Evil est une bonne franchise mais j'aurais préféré un nouvel opus plutôt que le remake d'un ancien. Maintenant, pouvoir rejouer à ce jeu est super mais pas au prix d'un jeu récent.
  Residend Evil is een goede franchise maar ik had liever een nieuw opus gezien dan een remake van een oude. Nu is het kunnen herspelen van dit spel geweldig maar niet tegen de prijs van een recent spel.
  drakssOff
  drakssOff
  12 mrt. 2023 00:51on dlcompare.fr
  Le meilleur jeux monde j'y est jouer sa ma plu et je continue de jouez a l'heure d'aujourdhui merci dlcompare meilleur entreprise ou site c'est parreille franchement se jeux est vraiment trop bien fait trop bien modéliser et trop bien configurer je vous le recommande à tous !
  Het beste spel in de wereld dat ik gespeeld heb en nog steeds speel. Bedankt dlcompare beste bedrijf of site het is geweldig eerlijk gezegd dit spel is echt te goed gedaan te goed gemodelleerd en te goed geconfigureerd ik raad het iedereen aan!
  Rafi Exalter
  Rafi Exalter
  10 mrt. 2023 16:41on dlcompare.com
  I think the lighting can be better than the initial gameplay videos. Hope they add Ray-Traced shadows and make this visually stunning.
  Ik denk dat de belichting beter kan dan de eerste gameplay video's. Hoop dat ze Ray-Traced schaduwen toevoegen en dit visueel verbluffend maken.
  @manu
  @manu
  10 mrt. 2023 16:39on dlcompare.es
  Un punto de cambio en la franquicia. Marca un ante y después de la saga y del mundo del juego. El juego original ya era muy bueno, viendo lo buenos que son los otros remakes este tiene que estar bien
  Een keerpunt in de franchise. Het markeert een voor en na van de saga en de spelwereld. Het originele spel was al erg goed, als je ziet hoe goed de andere remakes zijn, moet deze wel goed zijn.
  I War Chief
  I War Chief
  10 mrt. 2023 14:11on dlcompare.com
  I played the classical version dozens of times and now I would love to revisit the village but in more horror environment and with new tastes!
  Ik heb de klassieke versie tientallen keren gespeeld en nu zou ik het dorp graag opnieuw bezoeken, maar dan in een meer horrorachtige omgeving en met nieuwe smaken!
  SeoperSeoTrentaSeo
  SeoperSeoTrentaSeo
  10 mrt. 2023 12:27on dlcompare.com
  Updated graphics and mechanics, lots of bad guys, blood and the classic creepy atmosphere of the franchise. A good title for those who have never played the previous episodes. A demo is also available for you to try before you buy.
  Bijgewerkte graphics en mechanica, veel slechteriken, bloed en de klassieke griezelige sfeer van de franchise. Een goede titel voor degenen die de vorige afleveringen nog nooit hebben gespeeld. Er is ook een demo beschikbaar om te proberen voordat je koopt.
  Sir_Magnetron
  Sir_Magnetron
  10 mrt. 2023 12:03on dlcompare.com
  Resident Evil games just deserve a remake, such iconic games that were the foundation stones of the great games we have now. If you have never played an older RE game i suggest everyone to get the remastered version.
  Resident Evil games verdienen gewoon een remake, zulke iconische games die de basis waren van de geweldige games die we nu hebben. Als je nog nooit een oudere RE game hebt gespeeld raad ik iedereen aan om de remastered versie te halen.
  Elmo
  Elmo
  10 mrt. 2023 11:29on dlcompare.fr
  Le 1er était bien mais un peu daté niveau jouabilité, espérons que ce remake reprenne l'ambiance et l'histoire de l'original tout en mettant au gout du jour le gameplay
  De eerste was goed maar een beetje gedateerd qua gameplay, laten we hopen dat deze remake de sfeer en het verhaal van het origineel terugbrengt en de gameplay bijwerkt.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beheer , Survival , Horror , Vertelling
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 maart 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64 bit)
   • CPU : AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Radeon RX 560 with 4GB VRAM / GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
   • Aanbevolen
   • CPU : AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
   • RAM : 16 GB
   • GPU : Radeon RX 5700 / GeForce GTX 1070
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief