Teaser trailer voor Palworld's aankomende PvP modus is hier

Teaser trailer voor Palworld's aankomende PvP modus is hier

Het is tijd om je vrienden uit de mijnen en graanvelden op te roepen en het slagveld op te gaan! Fans van het populaire overlevingsspel "Pokemon met wapens" kunnen zich weer verheugen, want ontwikkelaar Pocketpair heeft op 11 april 2024 de officiële Arena Teaser Trailer voor Palworld onthuld:

 

 

De korte filmtrailer toont twee teams van Pals die klaar zijn om te vechten in een colosseum.

  "Battle against other players, pitting both yourself and your pals against them. Train the strongest Pals and defeat all your rivals."

Vergelijkbaar met de vorige update, die de allereerste raid boss, Bellanoir, introduceerde, samen met talloze items, gebouwen, balansaanpassingen en bugfixes in de Palworld. Deze nieuwste PvP-modus is ook een van de vele nieuwigheden die Pocketpair heeft beloofd in het stappenplan van Palworld. De nieuwe modus heet Palworld: Arena, stelt spelers in staat om teams van Pals samen te stellen en het op te nemen tegen andere spelers.

Volgens een tweet van het officiële X-account van het spel was de nieuwe PvP-modus aanvankelijk gepland voor "zomer 2024", maar dat werd al snel veranderd in "2024". Daarom is het waarschijnlijk dat de PvP-modus tegen het einde van 2024 wordt geïntroduceerd. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want Pocketpair belooft een grote update met een nieuw eiland met een nieuwe soort Pals, nieuwe gebouwen, wapens en meer, die deze zomer wordt uitgebracht.

De toekomst van Palworld wordt met de dag veelbelovender, vooral met de laatste invalupdate en nog veel meer dat gepland staat voor de zomer. Dus waarom nog langer wachten? Duik in de uitgestrekte wereld vol vriendjes die op je wachten door de prijsvergelijker van dLcompare te gebruiken voor de beste deal voor Palworld.

17.56€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief