Instant Gaming EU
 
 

The Elder Scrolls Online: Gold Road gameplay launch trailer onthuld

The Elder Scrolls Online: Gold Road gameplay launch trailer onthuld

De release van The Elder Scrolls Online: Gold Road staat voor de deur en ontwikkelaar ZeniMax Online heeft om dat te vieren een gloednieuwe gameplay launch trailer gepubliceerd. De aankomende uitbreiding voor de zeer populaire MMORPG die zich afspeelt in de wereld van Tamriel zal veel nieuwigheden naar het spel brengen en het voor altijd veranderen.

Eindeloos aanpassen en meer

Naast het feit dat spelers zich kunnen onderdompelen in een nieuw hoofdstuk van het verhaal dat hen naar nieuwe landen zal brengen, zal Gold Road nieuwe functies introduceren die spelers een ongekend scala aan aanpassingsopties zullen bieden die met de release van de uitbreiding zullen worden uitgebreid naar hun vaardigheden. Ze zullen niet alleen het uiterlijk van hun vaardigheden en effecten kunnen veranderen, maar ze ook kunnen aanpassen met Scribing zodat ze bij hun favoriete gameplaystijl passen of zelfs nieuwe builds kunnen maken voor hun favoriete rol.

Wat betreft de nieuwe zones die je kunt verkennen, opent The Elder Scrolls Online: Gold Road de West Weald openen, waar spelers tal van nieuwe quests en unieke locaties zullen ontdekken. De uitbreiding geeft spelers ook toegang tot een gloednieuwe trial voor 10 spelers en meer. Je kunt dat nu allemaal zien door de lanceringstrailer hieronder te bekijken.

 

 

The Elder Scrolls Online biedt je een uitgestrekte wereld om op avontuur te gaan terwijl je diep wordt ondergedompeld in het verhaal van Tamriel via het verhaal en de progressie van de game. Met solide gameplay-systemen die in de loop der jaren zijn opgepoetst en extra content en spannende functies die met elke uitbreiding worden toegevoegd, is de game een favoriet geworden van mensen die op zoek zijn naar een diepe RPG-ervaring in een fantasiewereld.

Veel fans van Bethesda's The Elder Scrolls-serie hebben een permanent thuis gevonden in dit spel, dat hen in staat stelt Tamriel opnieuw te bezoeken en het verder te verkennen dan de grenzen van de avonturen voor één speler. Gold Road is het nieuwste hoofdstuk in de evolutie van de game en het belooft een heel spannend hoofdstuk te worden.

Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste aanbiedingen voor The Elder Scrolls Online: Gold Road digitale codes als je je exemplaar van de uitbreiding wilt bemachtigen en deze nieuwe reis wilt beginnen op 18 juni 2024.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief