Instant Gaming EU
 
 

The Elder Scrolls Online bereidt zich voor op Gold Road

The Elder Scrolls Online bereidt zich voor op  Gold Road

The Elder Scrolls Online is een spannende MMORPG die zich afspeelt in Tamriel, de fantasiewereld die is gecreëerd door Bethesda Softworks. Na het succes van spellen als Morrowind, Oblivion en vooral Skyrim, dook de franchise in een nieuw genre met deze ervaring die een groot aantal spelers spannende avonturen heeft bezorgd. Het spel biedt een uitgestrekte wereld om te verkennen met talloze missies om te voltooien, uitdagende vijanden om te verslaan en tal van activiteiten om aan mee te doen, waaronder PVP. The Elder Scrolls Online is nu echter veel groter dan toen het werd uitgebracht.

Ontwikkelaar Zenimax Online Studio heeft gekozen voor een uitbreidingsformule die al vele jaren als een charme werkt, namelijk het uitbrengen van jaaruitbreidingen rond een nieuw hoofdstuk van het verhaal. Elk van deze uitbreidingen bevat verschillende DLC met extra content en een grote uitbreiding met nieuwe functies, nieuwe zones om te verkennen en de kern van het nieuwe verhaal. Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor, Blackwood, High Isle en Necrom hebben Tamriel en het verhaal de afgelopen tien jaar gevormd, en nu komt er een nieuwe uitbreiding die de toch al enorme wereld nog groter maakt.

Gold Road

De permanente dreiging van de Draedra, wiens machinaties en motivaties ondoorgrondelijk zijn, dient weer als excuus om een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Tamriel af te leveren. In Gold Road bedreigt een nieuwe Draedra Prince de wereld terwijl zijn toegewijde volgelingen samenspannen om Tamriel in chaos te hullen. Spelers staan opnieuw centraal in een spannend verhaal dat hen naar nieuwe landen brengt. In dit geval laat de uitbreiding ze de West Weald verkennen, de thuisbasis van de Coloviaanse Imperials. Van de weelderige jungle van Valenwood tot de weelde van de stad Skingrad, de uitbreiding biedt je genoeg nieuw gebied om te ontdekken terwijl je verder komt in het verhaal, de Draedric samenzwering helpt ontrafelen en de invallen van deze buitenaardse wezens op afstand houdt.

 

 

Gold Road brengt nog veel meer nieuwe content en gameplaymechanieken naar The Elder Scrolls Online. De uitbreiding voegt Scribing toe, een gloednieuw spelsysteem waarmee je vaardigheden kunt verzamelen en aanpassen om je personage uniek te maken. Dit alleen al is spelveranderend, maar met Skill Styling kun je ook de visuals van je belangrijkste vaardigheden veranderen. Als je deel uitmaakt van een grote groep, kun je met de nieuwe trial voor 10 spelers een oude Draedric kluis verkennen op zoek naar een artefact, terwijl je uitdagende ontmoetingen en machtige eindbazen trotseert in de Lucent Citadel.

De uitbreiding voor The Elder Scroll Online van dit jaar volgt hetzelfde patroon als zijn voorgangers, en de conclusie van het verhaal komt iets later. Er zullen echter genoeg nieuwigheden zijn om alle fans van het spel een tijdje bezig te houden. De release van The Elder Scrolls Online: Gold Road staat gepland voor 3 juni op PC en 18 juni op PlayStation en Xbox consoles. Zoals gewoonlijk zijn de beste kortingen om Gold Road te pre-orderen al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief