The Elder Scrolls Online - Blackwood heeft een heel duistere oorsprong

The Elder Scrolls Online - Blackwood heeft een heel duistere oorsprong

Nu de zomer nadert, komt ook de lancering van de volgende uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. Zenimax heeft de spelers al kennis laten maken met de gebeurtenissen in het jaarlange avontuur Gates of Oblivion met het Flames of Ambition DLC pakket, maar er komt nog veel meer naar het spel met de aanstaande release van Blackwood. Het nieuwe hoofdstuk in de verhaallijn van het spel komt er ook met nieuwe zones om te verkennen, veel quests, en nieuwe gameplay mechanieken, waaronder een companion systeem. Je zult voor het eerst NPC's kunnen aanwerven om je te helpen bij je avonturen door Tamriel en dat zal zeker een spelveranderende factor zijn, maar verder dan dat is het interessantste aan Blackwood de lore.

De Daedra zijn altijd een van de meest bedreigende vijanden geweest in de wereld van The Elder Scrolls Online. deze buitenaardse wezens zijn vrij machtig en hun machinaties gaan meestal het grijpen van de stervelingen te boven, vooral als het om daedrische prinsen gaat. We weten al dat het Gates of Oblivion verhaal de Prince of Destruction in de schijnwerpers zal zetten als een enorme bedreiging wiens plannen je met alle middelen zult proberen te dwarsbomen, maar nu weten we ook over de oorsprong van de gebeurtenissen die tot de huidige situatie hebben geleid De oneindige dorst naar macht van de Longhouse Emperors en een duister pact met de krachten van het kwaad hebben wel alles in beweging gezet. Mehrunes Dagon is geduldig genoeg om te wachten tot alles op zijn plaats valt en nu is het de tijd om te oogsten wat hij in het verleden gezaaid heeft.

 

 

The Elder Scrolls Online - Blackwood verschijnt op 1 juni op de PC, en op 8 juni op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, en PlayStation 5. Je vindt het nu al tegen de beste prijs in onze vergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief