BG PPC IG EN
 
 

The Lamplighters League heeft een officiële releasedatum

The Lamplighters League heeft een officiële releasedatum

Ontwikkelaar Harebrained Schemes is behoorlijk druk geweest met het maken van zijn nieuwste avontuur, maar de studio heeft genoeg tijd gevonden om een nieuwe video uit te brengen die gepaard gaat met de officiële bevestiging van een lanceerdatum voor het spel. Dit najaar was de oorspronkelijke releasedatum voor het aankomende tactische rollenspel, maar nu weten we dat The Lamplighters League op 3 oktober 2023 uitkomt voor de PC en Xbox Series X/S.

Stop een kwaadaardige samenzwering

The Lamplighters League is een spannend avontuur dat je de controle geeft over een heel bijzonder team van individuen. De leden van de eerder genoemde League zijn een groep buitenbeentjes en schurken. Ze zijn de overblijfselen van een ooit trotse organisatie van geleerden die zich verzette tegen de machinaties van een kwaadaardige sekte die bekend staat als het Banished Court in zijn pogingen om de wereld te domineren.

 

 

Met een turn-based tactisch spelsysteem dat doet denken aan spellen als XCOM 2, laat The Lamplighters League je heldenteam het opnemen tegen allerlei bedreigingen in uitdagende missies over de hele wereld.  Het spel bevat ook realtime infiltratiemechanismen, waarbij je de scenario's kunt verkennen en stealth kunt gebruiken om vijanden uit de weg te ruimen om zo een voorsprong te krijgen in onvermijdelijke gevechten.

Elk teamlid heeft unieke vaardigheden en blinkt uit op een bepaald gebied. Alleen door ze te combineren kun je slagen en de plannen van de Banished Court dwarsbomen. Het spel speelt zich af in een alternatieve versie van 1930 en je kunt The Lamplighters League zien als een soort combinatie tussen The Bureau: XCOM Declassified, Indiana Jones en The Mummy, wat een explosief resultaat zal opleveren.

Zoals gewoonlijk kun je op onze website de beste prijzen bekijken om een The Lamplighters League Xbox key te kopen als je geïnteresseerd bent in het redden van de wereld tegen alle verwachtingen in.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief