The Rogue Prince of Persia heeft alfatesters nodig

The Rogue Prince of Persia heeft alfatesters nodig

De recente aankondiging van The Rogue Prince of Persia was om verschillende redenen een leuke verrassing voor de fans van de iconische serie. Het spel herneemt de klassieke platformgameplay van de klassiekers met nieuwe mechanica en een focus op actie, net zoals Prince of Persia: The Lost Crown niet al te lang geleden deed. De studio die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spel is niemand minder dan Evil Empire, dat erkenning heeft gekregen van een grote spelersgroep door zijn werk aan verschillende DLC's voor Dead Cells. Het is de moeite waard om op te merken dat het Evil Empire was die Ubisoft benaderde met het idee om een nieuwe Prince of Persia platformgame te maken.

De unieke visuele stijl van The Rogue Prince of Persia en de nieuwe platform- en roguelike-mechanieken hebben al de aandacht getrokken van veel fans van de Prince of Persia-serie. Het spel is nog in ontwikkeling en we zullen nog even moeten wachten voordat we het kunnen spelen. Maar misschien is het voor jou mogelijk om het al voor de release te proberen.

Op zoek naar hulp

Kort na de aankondiging van The Rogue Prince of Persia onthulde Evil Empire dat het hulp nodig had om het spel op te poetsen. De studio heeft een selectieprocedure geopend om mensen te kiezen die mee willen doen aan de alfatests van het spel voorafgaand aan de release in Early Access. Als je geïnteresseerd bent, kun je je hier aanmelden om The Rogue Prince of Persia te testen.

 

 

De officiële beschrijving van het spel geeft wat hints over wat je kunt verwachten:

"Flow seamlessly between platforming and combat, using your acrobatic moves to outmaneuver and outsmart your enemies. Use the iconic wall-run to open new routes of attack, avoid traps and explore hard to reach areas. Kick and dodge to manage groups of enemies when the odds are against you."

"Choose from a variety of deadly weapons and equip new medallions each run to unleash devastating effects, giving you the freedom to change your fighting style as you wish. Secondary weapons offer even more options, from bows to shields to grappling hooks. Switch your loadout mid-run to adapt to new challenges."

The Rogue Prince of Persia lanceert in Early Access op 14 mei. Of je nu wel of niet meedoet aan de alpha, de beste deals om The Rogue Prince of Persia Steam keys te kopen zijn binnenkort beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief