Instant Gaming EU
 
 

Total War: Warhammer III heeft een verschijningsdatum

Total War: Warhammer III heeft een verschijningsdatum

We hebben de gelegenheid gehad om via verschillende video's te zien hoe de nieuwe legers inTotal War: Warhammer III naar de oorlog marcheren. Van de indrukwekkende gepantserde troepen onder het bevel van draken uit Grand Cathay en de woeste en geharde berenkrijgers van Kislev tot de verschillende hordes demonen onder de banieren van de vier Chaos Goden, bevat het spel een breed scala aan mogelijkheden met tal van nieuwe troepen om op het slagveld te besturen. Creative Assembly is niet verlegen geweest als het gaat om het tonen van Total War: Warhammer III, maar er was een enkel element dat ons ontging: de verschijningsdatum. Gelukkig onthulde SEGA gisteren dat we het spel zullen kunnen spelen op 17 februari 2022. 

 

 

In de aankondiging heeft Total War: Warhammer III chief product officer Rob Bartholomew ook onthuld dat het spel bij de lancering deel zal uitmaken van Xbox Game Pass, dus je krijgt gratis toegang tot het spel als je een abonnee bent.

 

"It's fantastic to finally put a release date on our epic third instalment. And, in partnering with Xbox Game Pass, we're able to bring the ruinous powers of Chaos to as many players as possible. May all serve within their glorious embrace."

 

De Ogre koninkrijken

We wisten al dat er nog een factie in Total War: Warhammer III zou komen, maar in dit geval komt ze in de vorm van een betaalde DLC, zoals dat ook gebeurt met veel van die in Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II. De Ogre koninkrijken zullen ook meedoen aan de strijd, maar het is onduidelijk of ze aan de kant van de Chaos Goden zullen staan of dat ze alleen om voedsel zullen vechten. Het is bekend dat ogres bijna alles zouden eten.

 



Alles is nu klaar voor de lancering van Total War: Warhammer III volgend jaar februari. Je kunt onze prijsvergelijker bezoeken om spelaanbiedingen te vinden en Total War: Warhammer III tegen de beste prijs te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief