Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verpletter alles op je pad met de kracht van de ogers inTotal War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms! De eerste van de rassen DLC voor Warhammer III, deze uitbreiding introduceert twee oger facties en hun kampioenen: de Goldtooths geleid door Greasus Goldtooth, en de Disciples of the Maw geleid door Skrag the Slaughterer. Met hun onstuitbare macht, plunder, plunder en consumeer van alle zwakkere facties.



    Zet kampen op in de buurt van bestaande nederzettingen en begin met het opbouwen van je horde. Rekruteer meer dan 20 soorten eenheden die vertrouwen op brute kracht en snelle bewegingen om het veld te veroveren. Roep speciale eenheden op, zoals Gorgers en Ironguts, om de strijd aan te binden met uitzinnige demonen of menselijke krijgers.



    Je hebt een unieke hulpbron: verzamel vlees van gevallen vijanden en gebruik het om je eigen eenheden aan te vullen. Stuur overtollig vlees naar de Great Maw voor extra bonussen. Als je je macht en reputatie als huurling opbouwt, kan niemand je meer in de weg staan. Haal nu deTotal War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms DLC en laat deze facties de ware betekenis van angst zien. Laat allen beven voor de ogres!

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER III

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER III Ogre Kingdoms

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms

    m0ЯĐrΕĐ
    m0ЯĐrΕĐ
    1 mrt. 2022 14:03on dlcompare.fr
    Le jeux est vraiment excellent, juste le DLC des Ogres ne m'intéresse pas.
    Het spel is echt uitstekend, alleen de Ogres DLC interesseert me niet.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief