Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Total War: Warhammer III onthult Grand Cathay

Total War: Warhammer III onthult Grand Cathay
NEWS15 sep. 2021 09:00

In Total War: Warhammer III zal het conflict tussen Orde en Chaos zich naar een heel ander scenario verplaatsen. De Oude Wereld wordt achtergelaten, en het Rijk van Chaos zal de plaats zijn waar de ultieme strijd tegen de vier boze goden en hun legers demonen zal plaatsvinden. Het spel zal twee nieuwe menselijke facties toevoegen die zullen proberen de corruptie van de Ruinous Powers te weerstaan. We kregen al de kans om de legers van Kislev in actie te zien in een eerdere Total War: Warhammer III video. Met zijn ijsberen en zijn stoere troepen zullen deze felle krijgers met heel hun hart vechten tegen hordes demonen. Een nieuwe video, gepubliceerd door Creative Assembly, zet Grand Cathay in de schijnwerpers, en ook het oostelijke rijk kan bogen op een superieure krijgsmacht die stand zal houden tegenover de niet aflatende aanval van buitenaardse demonen.

Grand Cathay maakt met deze video zijn triomfantelijk debuut in Warhammer. De machtige oostelijke factie zal in dit spel voor het eerst beschikbaar zijn voor Warhammer fans. De troepen van Grand Cathay zijn gericht op verdediging, en gebruiken veel artillerie en afstandsvuur om hun vijanden te verzwakken voor ze hen in mêleegevechten te lijf gaan. Zwaar gepantserde troepen en reusachtige terracotta krijgers vormen een stevige verdedigingslinie die moeilijk te doorbreken zal zijn. Met Miao Ying, de Stormdraak, die het bevel voert over de legers van het Grote Bastion, zal het een hele uitdaging zijn om een overwinning te behalen tegen Grand Cathay. Het moet nog blijken of de legers van de Westelijke Provincies, geregeerd door Zhao Ming, de IJzeren Draak, andere troepen zullen bevatten, maar daarover zouden we in de nabije toekomst meer informatie moeten krijgen.

 

 

De intrede van de vier Chaos Goden en hun horden demonen in onze wereld zal het oorlogstoneel in Total War: Warhammer III drastisch veranderen. De hordes woeste barbaren uit het noorden vormden de grootste bedreiging in Total War: Warhammer, en een krachtige magische draaikolk richtte alle aandacht van de strijdende facties in Total War: Warhammer II, maar dat weerhield de verschillende facties er niet van een woeste oorlog om de heerschappij te voeren. Het is onwaarschijnlijk dat ze onder de nieuwe omstandigheden een alliantie zullen vormen om tegen Chaos te vechten. Daarom zal het politieke scenario in Total War: Warhammer III ingewikkelder blijken dan ooit als de nieuwe facties deel uitmaken van de Mortal Empires campagne, waarin alle in de vorige spellen aanwezige facties op een enorme kaart om de heerschappij strijden. 

Total War: Warhammer III uitgave

Total War: Warhammer III is onlangs uitgesteld tot begin 2022, dus de fans zullen iets langer dan verwacht moeten wachten om een bloedige oorlog tegen Chaos krachten te voeren. Bedenk dat je nu al prijzen voor Total War: Warhammer III op onze website kunt vergelijken om het goedkoop te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief