You are here
We also support
 
 
 
 

Total War: Warhammer III zal belegeringen totaal veranderen

Total War: Warhammer III zal belegeringen totaal veranderen
NEWS 13 okt. 2021 12:00

We kregen al de gelegenheid om enkele van de facties die zullen deelnemen aan de eindstrijd om het lot van de Oude Wereld in Total War: Warhammer III te bekijken via een serie video's. Ze concentreerden zich op de troepen en speciale eenheden van Grand Cathay en Kislev, die het zullen opnemen tegen horden demonen en Chaos Warriors onder het bevel van de vier Chaos Goden, terwijl ze de strijd naar het Rijk van Chaos zelf voeren. De Ruinous Powers zullen genadeloos blijken te zijn, en de spelers zullen listige strategieën moeten bedenken om ze te verslaan. Total War: Warhammer III zal andere elementen dan nieuwe scenario's en troepen in de serie introduceren, en Creative Assembly heeft een nieuwe video gepubliceerd die dieper ingaat op de nieuwe belegeringsmechanismen die in het spel aanwezig zullen zijn.

 

 

Belegeringen zijn in de vorige spellen in de serie altijd een controversieel element van de spellen geweest. Sommige spelers vinden ze repetitief en een beetje saai in Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II, vooral door het gebrek aan táctische mogelijkheden en afwisseling bij de belegeringen van forten. Het nieuwe spel zal een grotere verscheidenheid aan scenario's bevatten, met verschillende indelingen, aantal muren. Bepaalde eenheden zullen muren kunnen beschadigen, niet alleen de poorten, wat meer aanvallende opties mogelijk maakt. Ook zullen de verdedigers nieuwe structuren kunnen opbouwen, waaronder vallen, barricades en torens. Het resultaat is een complexer belegeringssysteem met veel táctiucale mogelijkheden meer, waarbij je de mogelijkheden van je troepen zult moeten benutten om je kansen op winst zo groot mogelijk te maken.

Natuurlijk, als je niet van dit soort strategische uitdaging houdt, kun je de strijd altijd overslaan en het eindresultaat krijgen door gewoon op een knop te klikken, maar elke speler met enige ervaring in Total War spellen weet dat het veel vermakelijker is om zelf het bevel over de troepen te voeren.

 

 

Wanneer komt Total War: Warhammer III beschikbaar?

Helaas is de lancering van Total War: Warhammer III uitgesteld tot begin 2022, dus we zullen langer dan verwacht moeten wachten om het spel te kunnen spelen. Als je een fan bent van Games Workshop's tabletop miniatuurspellen, raden we je ten zeerste aan Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II eens te proberen als je dat nog niet gedaan hebt. Total War: Warhammer III is ook verkrijgbaar tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief