Eneba COM
 
 

Final Fantasy VII Rebirth krijgt nieuwe visuele verbeteringen

Final Fantasy VII Rebirth krijgt nieuwe visuele verbeteringen

Final Fantasy VII Rebirth laat de fans van de populaire RPG-serie van Square Enix terugkeren naar hun favoriete avontuur in de tweede aflevering. Het vervolg op Final Fantasy VII Remake Intergarde gaat verder met het epische verhaal met Cloud en zijn vrienden in de hoofdrol, terwijl ze Midgard verlaten en de omliggende gebieden verkennen. De officiële demo van Final Fantasy VII Rebirth is momenteel beschikbaar en biedt je de mogelijkheid om een aantal nieuwe locaties te ontdekken en je te verdiepen in het nieuwe verhaal. Er komen echter enkele veranderingen en verbeteringen aan met betrekking tot het visuele aspect van het spel en de verkenbare content.

Prestatiemodus verbeteren

Spelers die al in de demo zijn ondergedompeld, hebben gemerkt dat Final Fantasy VII Rebirth een daling in de grafische kwaliteit laat zien als het spel in de Performance Mode wordt gespeeld. Square Enix heeft dit probleem erkend en belooft het op te lossen door aanzienlijke visuele verbeteringen toe te passen wanneer het tweede deel van de bèta op 21 februari wordt toegevoegd. Spelers zullen niet alleen betere graphics ervaren, maar ook nieuwe locaties kunnen verkennen, zoals de regio Junon.

 

 

Final Fantasy VII Rebirth biedt je veel meer dan verbeterde graphics en de mogelijkheid om iconische personages uit het originele spel te ontmoeten terwijl je in een andere volgorde door het verhaal gaat. Het spel bevat ook een overvloed aan nieuwigheden, waaronder een reeks minigames die je urenlang aan het scherm gekluisterd zullen houden. Dit is het geval met Queen's Blood, een kaartgebaseerd strategiespel dat nu al de favoriet is van degenen die de demo van Final Fantasy VII Rebirth spelen.

De release van Final Fantasy VII Rebirth staat gepland voor 29 februari. Het spel zal alleen verkrijgbaar zijn op Sony's beste console. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken om  Final Fantasy VII Rebirth voor de beste prijs te kopen vóór de release.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief