Eneba COM
 
 

De nieuwe update van Helldivers 2 brengt slecht weer en nieuwe vijanden met zich mee

De nieuwe update van Helldivers 2 brengt slecht weer en nieuwe vijanden met zich mee

Arrowhead Game Studios doet het geweldig met Helldivers 2 en een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat de studio constant nieuwe functies aan de game toevoegt. De dynamische coöperatieve multiplayer-ervaring die het spel biedt, wordt sterk verbeterd door de introductie van nieuwe en spannende content die van invloed is op de gameplay. Spelers weten niet echt wat ze kunnen verwachten en elke nieuwigheid is iets om naar uit te kijken omdat het de game verbetert. We hebben het onlangs gezien met de toevoeging van mechs en nieuwe zware wapens, die spelers beter gereedschap gaven om af te rekenen met een van de meest irritante facties in het spel, de zwaar gepantserde Automatons. Een nieuwe update heeft nog meer functies naar de game gebracht, waaronder nieuwe soorten vijanden en weergevaren zoals zandstormen en sneeuwstormen.

Veranderende weersomstandigheden

Tot nu toe had het weer een relatief kleine invloed op de gameplay, maar als je in een sneeuwstorm of zandstorm terechtkomt, wordt het allemaal wat ingewikkelder door de barre weersomstandigheden. Als het zicht minder wordt, wordt het moeilijker om te richten en krijgen vijanden de kans om dichterbij te komen. Je zult alert moeten zijn om te reageren op elke inkomende aanval en optimaal gebruik moeten maken van elke beschikbare dekking. De nieuwste update brengt ook andere nieuwigheden naar Helldivers 2. De meest in het oog springende is een aanzienlijke verhoging van de levelcap die de spelers 100 nieuwe levels biedt. De update bevat ook veel balanswijzigingen die de moeilijkheidsgraad van sommige missies naar een passend niveau brengen. Je kunt alle patch notes hier bekijken.

 

 

Sommige nieuwigheden zijn echter niet terug te vinden in de patch notes, zoals de toevoeging van nieuwe soorten vijanden aan Helldivers 2. Spelers komen nu enorme automatische wandelaars tegen die bekend staan als Factory Striders. Deze kunnen vijanden vernietigen met hun laserwapens, maar ze kunnen ook Devastators inzetten terwijl ze meedogenloos oprukken door het slagveld en alles wat in de buurt komt verpletteren. Ondertussen zijn de enorme schepen die sommige spelers in de lucht zagen, niet zo gevaarlijk gebleken als hun nieuwe en kleinere tegenhangers. Automaten hebben nu ondersteuning vanuit de lucht in de vorm van kleine groepen cloaking-schepen die lasers en raketten kunnen afvuren.

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de oorlog nog spannender in Helldivers 2 en Arrowhead Game Studios zal meer content blijven toevoegen om de ervaring fris en uitdagend te houden. De toekomst van het spel ziet er schitterend uit als de studio het tempo erin kan houden. Als je op zoek bent naar een van de beste third-person schietervaringen van de afgelopen jaren, maak dan gerust gebruik van onze prijsvergelijker om Helldivers 2 vandaag nog voor de beste prijs te kopen.

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief