Instant Gaming EU
 
 

De nieuwste update van Stellar Blade voegt nog meer outfits toe aan het spel

De nieuwste update van Stellar Blade voegt nog meer outfits toe aan het spel

Ondanks verschillende controverses heeft Stellar Blade een opmerkelijk succes behaald en ieders verwachtingen overtroffen. Ondanks klachten over veranderingen in de kostuums van personages, is Stellar Blade er zelfs in geslaagd Dragon's Dogma 2 te overtreffen en is het op dit moment het best verkochte spel in Japan. Dit is een belangrijke prestatie voor Shift Up, want het is hun eerste spel op een consoleplatform.

Shift Up heeft een nieuwe 1.003 update aangekondigd voor Stellar Blade, die verschillende nieuwe content toevoegingen zal introduceren:

 

 

Volgens hun PlayStation Blog krijg je eerst toegang tot een nieuwe Boss Challenge modus. In dit speltype neem je het op tegen 19 eindbazen die je in het originele spel bent tegengekomen, waarbij spelers de moeilijkheidsgraad kunnen aanpassen met een schuifknop om de uitdaging te verhogen nadat ze de verhaallijn van het spel hebben voltooid. De gegevens van de gevechten worden ook opgeslagen zodat je ze kunt vergelijken met vrienden.

Als het je lukt om alle eindbazen in deze modus te verslaan op de moeilijkheidsgraad Normaal of hoger, ontvang je een gloednieuwe Neurolink-outfit. De update introduceert ook twee extra outfits in het spel: White Kunoichi en Black Kunoichi, die je kunt bekijken op de PlayStation Blog.

Stellar Blade krijgt in deze update ook verschillende gameplayverbeteringen, waaronder:

  •     Added an option to always show the compass in the HUD.
  •     Added an auto-lock-on option when exiting ranged mode.
  •     Slightly increased the time limit for puzzles.
  •     Many more balance, controls improvements,...

Deze update is nu beschikbaar voor PS5. Op dit moment heeft Stellar Blade een Metascore van 81 en een gebruikersscore van 9,2 op Metacritic, waarmee de reputatie van het spel in de game-industrie is verstevigd. Als je het spel samen met deze nieuwe update wilt beleven, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Stellar Blade te krijgen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : SHIFT UP Corporation
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 26 april 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief