Valheim toont zijn nieuwe moeilijkheidsopties

Valheim toont zijn nieuwe moeilijkheidsopties

Valheim was een van de grote verrassingen van 2021 en trok de aandacht van veel spelers en werd een van de populairste survival adventures die op Steam verkrijgbaar zijn. Het spel plaatst je in de schoenen van een Vikingkrijger die sterft op het slagveld en gekozen wordt als een van de bewakers van het vagevuur. Het rijk van Valheim is een hachelijk land bewoond door angstaanjagende beesten en Odins oude vijanden, en daar overleven is een enorme uitdaging. Het spel biedt je een spannende overlevingservaring en een enorme procedureel gegenereerde wereld om te verkennen met maximaal 10 spelers op door spelers gehoste speciale servers. Je hebt de middelen om te doen wat je wilt in Valheim, maar je zult er hard voor moeten werken. Je kunt verkennen, grondstoffen verzamelen, jagen, bouwen, knutselen wat je maar nodig hebt, en vechten tegen machtige vijanden in een wereld die in moeilijkheidsgraad schaalt naarmate je vordert, en de spelers altijd een uitdagend avontuur biedt.

 

 

Speel zoals je wilt

Valheim kwam in 2021 in Early Access, en het is nog steeds in ontwikkeling. Het spel is volledig speelbaar, en er zijn duizenden spelers die ervan genieten, maar ontwikkelaar Iron Gate AB blijft het verbeteren door nieuwe functies en inhoud toe te voegen. Terug in januari kondigde de studio aan dat het nieuwe opties zou implementeren waarmee spelers de moeilijkheidsgraad in het spel kunnen aanpassen, en het heeft nu meer details over die nieuwigheden gegeven via Twitter.

 

 

Niet alleen zullen de nieuwe moeilijkheidsopties je gebruikelijke ontmoetingen in Valheim gemakkelijker of moeilijker maken, maar ze introduceren ook een reeks aanpassingen aan de wereld waarin je speelt. Deze veranderingen variëren van het uitschakelen van de portalen in het spel tot het veel minder agressief maken van vijanden. Je zult deze opties kunnen aanpassen via nieuwe in-game menu's en schuifregelaars waarmee je gemakkelijk je voorkeuren kunt kiezen terwijl je Valheim speelt.

De implementatie van deze functies zal nog wel even duren, want de ontwikkelaar is nog steeds gericht op het afmaken van een nieuwe biome in Valheim, Ashland, die naast nieuwe NPC's en aanpassingsopties voor de spelers zal komen.

Als je een van de beste survival games van de afgelopen jaren nog moet ontdekken, kun je met onze prijsvergelijker altijd een Valheim Steam key voor de beste prijs krijgen en je halsoverkop in een episch avontuur storten.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

12.82€
Valheim
Valheim
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief