Valheim is de nieuwe sensatie op Steam

Valheim is de nieuwe sensatie op Steam

Survival is een videogame genre dat de laatste jaren behoorlijk populair is geworden. Er schuilt een behoorlijke aantrekkingskracht in het van nul beginnen in een bepaalde wereld waarin je alles moet doen wat nodig is om te overleven, en er zijn genoeg spellen die je in die positie brengen. Spellen als ARK: Survival Evolved of Rust hebben veel fans die de uitdaging in die spellen de spannendste ervaring vinden. Het is dan ook geen wonder dat een van zulke spellen op dit moment een van de nieuwe populairste spellen op Valve's platform is.

Valheim is een gloednieuwe kijk op het survival genre dat momenteel in Early Access is. Het plaatst je in de schoenen van een Noorse krijger die in de strijd gedood is, en wiens ziel door de Valkyries naar het vagevuur is gebracht: het rijk Valheim. Maar je dagen van glorieuze gevechten zijn nog niet voorbij en je zult moeten vechten om te overleven op deze gevaarlijke plek onder de aanvallen van oude vijanden van de goden en wezens van chaos.

 

 

Valheim legt een enorme, procedureel gegenereerde wereld aan je voeten om te verkennen. Mysterieuze landen vol geheimen en dodelijke vijanden wachten op je in een episch avontuur dat voor maximaal 10 spelers in coöperatieve modus te spelen is. Het spel is een eindeloze race om te overleven waarin je grondstoffen moet verzamelen en alles moet knutselen wat je nodig hebt om te overleven in deze gevaarlijke wereld. Valheim zal je ook uitdagen met epische gevechten tegen primordiale eindbazen die indrukwekkende trofeeën opleveren als je ze weet te verslaan.

Met een intuïtief en gemakkelijk te begrijpen knutsel systeem, biedt Valheim je de mogelijkheid de wereld naar je eigen smaak vorm te geven door allerlei soorten gebouwen, forten en nederzettingen te maken. Maar er is ook de mogelijkheid om de zeeën te verkennen als je een duurzaam vaartuig bouwt waarmee je zelfs nieuwe landen achter de horizon kunt ontdekken.

Als je zelf wilt ontdekken wat Valheim te bieden heeft, kun je het op elk moment voor de beste prijs in onze vergelijker vinden.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

11.99€
Valheim
Valheim
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief