Valheim heeft een miljoen exemplaren verkocht in een week

Valheim heeft een miljoen exemplaren verkocht in een week

Zoals we je gisteren al vertelden, is Valheim een hele sensatie op Steam gebleken. Het nieuwe overlevingsspel, ontwikkeld door Iron Gate, is al een paar dagen nadat het in Early Access kwam behoorlijk populair geworden. Er zijn al heel wat spelers die het leven van een Noorse krijger meemaken in het Viking vagevuur, een gevaarlijke plek waar overleven veel inspanning en een beetje geluk vereist. Valheim kwam in Early Access op 2 februari 2021, en de populariteit ervan gaat gepaard met veel kijkers op Twitch, waar de streams de afgelopen week een piek hadden van meer dan 127.000 kijkers. Het spel heeft op dit moment ook een stabiele spelersbasis op Steam, met een piek van 160.000 gebruikers, wat een aardig aantal is voor een spel dat nog niet eens officieel in zijn definitieve versie is uitgebracht.

 

 

Volgens een bericht van Iron Gate op de forums van Steam heeft Valheim al de één miljoen verkopen op Valve's platform overschreden, en ze beloven te blijven werken aan het verbeteren van de spelervaring en alle problemen aan te pakken die de spelers melden.

Onze inboxen zijn tot de nok toe gevuld met fantastische feedback en suggesties en we zijn dolblij te zien hoe betrokken onze gemeenschap is bij de ontwikkeling van Valheim. We zijn momenteel hard aan het werk om problemen die sommige van onze spelers gemeld hebben aan te pakken om de spelervaring voor nog meer vikingen te maximaliseren!

We zijn super enthousiast om in heel 2021 te blijven samenwerken, terwijl we je tonnen coole nieuwe inhoud, verbeteringen en ... manieren om te sterven brengen, via de vroege toegang en daarna.

We mogen niet vergeten dat Valheim nog in ontwikkeling is en dat het spel daarbij belangrijke veranderingen kan ondergaan. Gelukkig genoeg is het al in zeer goede staat en als de ontwikkelaars erin slagen het zo te houden zouden we wel eens een nieuwe grote hit tegemoet kunnen zien. We zagen het al gebeuren met spellen als Fall Guys: Ultimate Knockout afgelopen zomer, en zelfs als Valheim in een heel andere categorie valt, kan de eerste tractie die het krijgt genoeg zijn om het een vergelijkbaar succes te laten hebben.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

11.99€
Valheim
Valheim
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief