Warhammer 40.000: Space Marine 2 beta is geannuleerd

Warhammer 40.000: Space Marine 2 beta is geannuleerd

Het langverwachte vervolg op Warhammer 40,000: Space Marine belooft een spannende ervaring te bieden aan de fans van de tafelspellen van Games Workshop. Met een spannende campagne met kapitein Titus in de hoofdrol die je samen met vrienden kunt spelen en een teamgebaseerde PvP-modus, heeft het spel veel verwachtingen gewekt bij degenen die genoten hebben van zijn voorganger. Veel spelers hebben Warhammer 40,000: Space Marine 2 al voorbesteld en wachten vol ongeduld op een kans om het te spelen. Ontwikkelaar Saber Interactive wilde dat laten gebeuren met een bèta die voor dit jaar gepland stond, maar het lijkt erop dat die er niet komt.

Bijschaven nodig

In een publicatie via Steam heeft de ontwikkelstudio zich verdiept in de huidige staat van het spel en bevestigd dat Warhammer 40,000: Space Marine 2 klaar is om uitgebracht te worden. Om wat details op te poetsen en de lancering voor te bereiden, heeft de studio er echter voor gekozen om de aankomende bèta te annuleren.

"Space Marine 2 is almost ready. We are now entirely focused on optimization, polish and fixing remaining issues ahead of launch on September 9. This means we will not run a public online beta, as it would take the development teams away from preparing for the full launch, and our priority is to ensure the best possible experience at release."

In het geval van Warhammer 40,000: Space Marine 2 is een goede lancering cruciaal, omdat de game sterk leunt op de multiplayercomponent. Daarom is het werken aan een optimale lancering het waarschijnlijk waard om de bèta op te offeren. In ieder geval krijgen degenen die zich hebben ingeschreven voor de bèta een limited edition Porphyr Shield Bolt Pistol skin als compensatie voor het aanpassen van hun wapens in het spel.

 

 

De release van Warhammer 40,000: Space Marine 2 staat gepland voor 9 september 2024, op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc via Steam en Epic Games Store. Als je samen met Titus tegen de Tyranids wilt vechten in een epische campagne, kan onze prijsvergelijker je eenvoudig de beste kortingen geven om Warhammer 40,000: Space Marine 2 voor de release te koopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief