Kinguin october campaign COM + BG
 
 

World of Warcraft: Dragonflight verschijnt in november

World of Warcraft: Dragonflight verschijnt in november
NEWS30 sep. 2022 09:00

Na heel wat maanden van zorgen over juridische problemen en het vertrek van veel spelers naar andere spellen, lijkt Blizzard weer op de rails te staan met World of Warcraft. De aankondiging van de volgende uitbreiding voor het spel voor de zomer bracht wat hoop voor de fans en allen die niet overtuigd waren met Shadowlands. World of Warcraft: Dragonflight zal spelers terugbrengen naar Azeroth om het voorouderlijke thuisland van de draken te bezoeken om een nieuwe dreiging te bestrijden. Nieuwe gebieden om te verkennen, een nieuwe race-klasse combinatie, een nieuwe vernieuwing van het talentensysteem en veel nieuwe quests, dungeons en raid bosses zijn de hoogtepunten van de komende uitbreiding.

Veel spelers testen momenteel de bètaversie van World of Warcraft: Dragonflight, en Blizzard legt de laatste hand aan de paar aspecten van de uitbreiding die nog wat bijgeschaafd moeten worden. Over het algemeen voelt het nieuwe vliegsysteem geweldig aan en de andere nieuwigheden die de uitbreiding met zich meebrengt zijn door de gemeenschap goed ontvangen. Tegen die tijd is de meerderheid van de fans van World of Warcraft gewend aan de manier waarop Blizzard werkt, en ze weten dat World of Warcraft: Dragonflight na de lancering verschillende patches nodig zal hebben om de balans tussen de klassen aan te passen en dat ze een tijdje zullen moeten wachten voordat ze kunnen proberen de nieuwe uitdagende raids te verslaan. In ieder geval ziet de toekomst er goed uit voor World of Warcraft: Dragonflight, en het zal veel spelers terugbrengen naar het spel. Je kunt wachtrijen verwachten in de meest bevolkte servers bij de lancering, zoals dat meestal gebeurt bij elke nieuwe uitbreiding.

 

 

Blizzard heeft bevestigd dat de releasedatum voor World of Warcraft: Dragonflight 29 november is, zodat je genoeg tijd hebt om af te maken wat je in Shadowlands moet doen en te beslissen of je bereid bent deze herfst naar Azeroth terug te keren om de nieuwe uitbreiding te ontdekken. Zoals gewoonlijk is de beste prijs om je World of Warcraft: Dragonflight PC key is bij onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief