You are here
We also support
 
 
 
 

World of Warcraft: Dragonflight lanceert nog dit jaar

World of Warcraft: Dragonflight lanceert nog dit jaar
NEWS 22 jun. 2022 10:00

Het lijkt allemaal nogal snel te gaan bij Blizzard als het gaat om de ontwikkeling van de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding. Dragonflight werd onlangs aangekondigd, en niemand had echt verwacht dat het eerder dan 2023 zou lanceren, voornamelijk vanwege de impact die de juridische problemen van het bedrijf hebben gehad op de release van post-launch content voor Shadowlands

Het is algemeen bekend dat World of Warcraft-spelers de nieuwe content vrij snel verslinden. Het is bijna onmogelijk voor de ontwikkelaars om hun eisen bij te houden, dus heeft Blizzard specifieke methodes geïmplementeerd om hun tempo te vertragen, zoals bijvoorbeeld de toegang tot de verschillende raidgebieden in etappes. Spelers hebben de neiging om het spel te verlaten en terug te keren wanneer nieuwe inhoud wordt vrijgegeven, maar velen van hen hebben een stabielere ervaring gevonden in andere spellen, zoals Final Fantasy XIV, dat World of Warcraft heeft overtroffen als het meest gespeelde spel in het genre. Daarom is de noodzaak om zo snel mogelijk extra content te lanceren waarschijnlijk de drijfveer achter Blizzard's inspanningen om Dragonflight zo vroeg mogelijk uit te brengen.

 

 

Hoewel er nog geen officiële datum is voor de release van World of Warcraft: Dragonflight, heeft Blizzard bevestigd dat de nieuwe uitbreiding nog dit jaar komt.

 

"We are thrilled to share that we'll be bringing our next expansion to players later this year. Dragonflight is a return to Azeroth, and the freedom and exploration that World of Warcraft is known for. This is your chance to get up close and personal with the rich history of the storied Dragon Isles, and to immerse yourself in the high-fantasy at the core of the Warcraft universe."

 

World of Warcraft: Dragonflight is al beschikbaar voor pre-purchase, en het komt in drie verschillende edities. De Standard Edition bevat de uitbreiding, de Drakks Pet en toegang tot de nieuwe Dracthyr Evoker. Voor degenen die bereid zijn om meer geld te investeren, voegt de Heroic Edition ook een personage boost tot level 60, de Tangled Dreamweaver Flying Mount, en de Murkastrasza Pet toe. Tot slot bevat de Epic Edition alle content uit de goedkopere edities, het Timewalker's Hearthstone Effect, de Diadem of the Spell-Keeper en Wings of Awakening transmogs, en 30 dagen speeltijd.

Als je de uitbreiding tegen de beste prijs wilt kopen, hou dan onze prijsvergelijker de komende dagen in de gaten om de beste deals te vinden en koop je World of Warcraft: Dragonflight PC sleutel goedkoop te kopen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief