Kinguin advent rest
 
 

Koop Legend of Zelda : Majora's Mask

  Maak een prijswaarschuwing aan

  Topwinkels

   Legend of Zelda: Majora's Mask vindt plaats na Ocarina of Time, na de overwinning tegen Ganondorf. Het spel werd oorspronkelijk in 2000 uitgebracht op de Nintendo 64, en is in 2015 aangepast voor de 3DS. Na een ongeluk met Skull Kid, een boskind dat de Majora's Mask draagt, komt Link terecht bij de Bourg Bell Tower in de wereld van Termina. Door het masker van Skull Kid kampt deze wereld met grote problemen, die alle inwoners ongelukkig hebben gemaakt. Maar er is een nieuwe dreiging verschenen: de maan zal over 72 uur op Termina neerstorten. Dankzij zijn ocarina zal Link proberen deze catastrofe te voorkomen door steeds opnieuw in de tijd te reizen om de loop der dingen te veranderen. De gameplay is vergelijkbaar met het vorige deel, met enkele nieuwe functies. Onder andere de klok die de dag en het uur aangeeft, het Boombers dagboek dat de lopende of komende missies aangeeft, en natuurlijk de maskers, allemaal met verschillende krachten die Link zal kunnen gebruiken om te proberen Termina te redden.

   Lees verder


   Helaas hebben we geen prijzen voor Legend of Zelda Majora's Mask.
   Kom later terug of probeer een ander land of andere valuta te selecteren.

   Je kan ook gelijkaardige producten Legend of Zelda : Majora's Mask hieronder vinden of terugkeren naar de categorie % name% Avontuur.

   Opmerkingen over Legend of Zelda : Majora's Mask

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   Fatum67
   Fatum67
   27 feb. 2022 04:53on dlcompare.fr
   Maintenant que sa version est sortie sur switch (avec l'abonnement online), l'intérêt de l'acheter sur 3DS est limité si vous possédez une nintendo switch
   Nu het is uitgebracht op switch (met online abonnement), is de interesse om het te kopen op 3DS beperkt als je een nintendo switch bezit
   Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
   • Technische informatie

   • Officiële website : Legend of Zelda Majora's Mask
   • Categorieën : Avontuur
   • Uitgever : Nintendo
   • Ontwikkelaar : Nintendo
   • Modus : Solo
   • Verschijningsdatum : 13 februari 2015
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 12
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief