World of Warcraft: Legion

  Topwinkels

   Kies je kant en sluit je aan bij miljoenen spelers in de nieuwste World of Warcraft-uitbreiding! Battle for Azeroth Wakkert het oude conflict tussen Horde en Alliance weer aan en markeert het begin van een totale oorlog die over de toekomst van Azeroth zal beslissen.   Welkom bij de zesde uitbreiding van het beroemdste MMORPG. Na de gebeurtenissen in Warlords of Draenor, is Gul'dan erin geslaagd om de tombe van Sargeras in The Broken Isles te vinden, waar hij 10 duizend jaar geleden gevangen werd gehouden door Aegwynn, The Guardian of Tirisfal. Talloze demonen en volgelingen van The Burning Legion zijn erop gericht de Donkere Titaan terug te roepen naar Azeroth zodat hij hen kan leiden in de verovering en verwoesting van de wereld. Helden van de Horde en de Alliance zullen moeten verzamelen en met de begeleiding van Archmage Khadgar de artefacten van de Titanen moeten beheersen in een poging om het lot van de wereld te veranderen. World of Warcraft: Legion arriveert vol spannende functies die je verkenning van het nieuwe continent van The Broken Isles tot een unieke en onvergetelijke ervaring zullen maken: Maximumlevel stijgt van 100 naar 110, met nieuwe spreuken, talenten en vaardigheden beschikbaar, en de mogelijkheid om een personage direct naar 100 te levelen. PvP-voortgangssysteem krijgt een update met een nieuw honor system waarmee je PvP-specifieke talenten kunt vrijspelen. Gloednieuwe kerkers, invallen en wereldbazen om te verslaan. Artefacten voor elke klasse en specialisatie, krachtige handtekeningwapens met unieke looks die zich aanpassen aan de rol van je klasse. Klassenzalen voor elke specifieke klasse, waar je het uiterlijk van je vaardigheden kunt veranderen, je artefacten kunt upgraden, missies kunt starten en je klasgenoten kunt ontmoeten. Een verbeterd transmogrificatiesysteem waarmee je je uiterlijk kunt aanpassen zonder ruimte in je tassen te verspillen. Een nieuwe heldenklasse: De Demon Hunter. Volgelingen van Illidan Tempestira die zich met behulp van hun duistere krachten en chaotische magie hebben aangesloten bij de strijd tegen het Brandende Legioen. Ze zijn een behendige klasse met een bovennatuurlijke waarneming, in staat om iedereen die in hun weg loopt te vernietigen. En nog veel meer verrassingen en veranderingen! Mis deze kans niet om het op te nemen tegen de Burning Legion in het epicentrum van de grootste demonische invasie aller tijden, en leid de jouwe in de strijd voor de redding van Azeroth!

   Lees verder
   Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : World of Warcraft


   Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
   We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
   Bedankt voor je begrip en geduld.

   Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Mmorpg.

   Opmerkingen over World of Warcraft: Legion

   Niko4Quart
   Niko4Quart
   4 jan 2017 09:51on dlcompare.fr
   Bonjour, je souhaite participer au jeu concours du 05/01, pour gagner cette clé afin de revivre des aventures épiques en Azeroth !!! Merci!
   Hallo, ik wil meedoen aan de wedstrijd van 05/01, om deze sleutel te winnen om epische avonturen in Azeroth te herbeleven!!! Dank je.
   julio
   julio
   21 dec 2016 22:50on dlcompare.es
   una pregunta si compro " World of Warcraft: Legion barato " seria compatible con el servidor america y oceania?
   een vraag als ik koop "World of Warcraft: Legion goedkoop" zou het compatibel zijn met Amerika en Oceanië server?
   akim
   akim
   25 aug 2016 12:11on dlcompare.fr
   Je te le confirme Coren, car chez un marchand de clés, le jeu sera dispo a partir du 30 aout, donc on aura notre clé que le 30 aout. Donc impossible d'avoir le sésame et la clé de jeu avant cette date, par contre chez blibli tu auras tout une fois l'achat fais et la maj sera automatique au 30 aout.
   Ik kan dit bevestigen, want bij een sleutelhandelaar zal het spel vanaf 30 augustus beschikbaar zijn, dus wij zullen onze sleutel pas op 30 augustus hebben. Ik ben er zeker van dat je de sleutel voor die datum kunt krijgen, maar bij blibli heb je alles als je het eenmaal gekocht hebt en de upgrade zal automatisch zijn op 30 augustus.
   Coren
   Coren
   17 jul 2016 10:10on dlcompare.fr
   Il semble que si l'on précommande aujourd'hui chez un des marchands de clés, le bonus de précommande (sésame 100) ne soit pas dispo avant la sortie de l'extension (fin août), alors que si l'on précommande chez Blibli, le sésame soit dispo immédiatement. Qqn peut me confirmer cette info svp ?
   Het lijkt erop dat als je vandaag pre-ordert bij een van de belangrijkste handelaren, de pre-order bonus (sesam 100) niet beschikbaar zal zijn voor de release van de uitbreiding (eind augustus), terwijl als je pre-ordert bij Blibli, de sesam onmiddellijk beschikbaar zal zijn. Kan iemand deze info bevestigen?

   Je kunt ook houden van

   • Technische informatie

   • Officiële website : World of Warcraft Legion
   • Categorieën : Mmorpg
   • Uitgever : Blizzard Entertainment
   • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
   • Modus : Multiplayer
   • Verschijningsdatum : 30 augustus 2016
   • Systeemvereisten
    • Minimaal
    • OS : XP / Vista / 7
    • CPU : Pentium 4 1.3 GHz, Athlon XP 1500+
    • RAM : 1 GB
    • GPU : GeForce FX, Radeon 9500
    • Opslagruimte : 25 GB
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 12
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief